23948sdkhjf

Kennametal vinner pris

Kennametal Inc. kunngjorde nylig at selskapet har blitt kåret til en vinner av en prestisjetung R&D 100 Award for sitt innovative, additivproduserte maskineringsverktøy for store motor- og transmisjonshus innen transport, inkludert elektriske kjøretøy, laget med ny KENionic-teknologi.

 

- Dette er et enestående eksempel på vår bransjeledende ekspertise innen materialvitenskap, presisjonsmaskinering, bionikk-inspirert design og additiv produksjon som driver Kennametals innovasjon, sa Dr. Carlonda Reilly, Vice President og Chief Technology Officer hos Kennametal.

- Vi ønsker velkommen muligheter til å utnytte våre kjerneevner til kontinuerlig innovasjon for våre kunder og er begeistret for at vår KENionic-teknologi har blitt anerkjent med denne prisen.

 

Økt produktivitet

KENionic-teknologien, som er utviklet for å maskinere presisjonskomponenter for transportapplikasjoner, er en del av en ny klasse av Kennametal additivproduserte verktøy som har avansert design, med prinsipper som etterligner de mest effektive og organiske formtilpasningene som finnes i naturen.

Verktøyet er 50 prosent lettere enn konvensjonell verktøy og reduserer bearbeidingstiden med omtrent 50 prosent, noe som øker produktiviteten og effektiviteten for kundene.

R&D 100 Awards er den eneste priskonkurransen for vitenskap og teknologi som anerkjenner nye kommersielle produkter, teknologier og materialer for deres teknologiske betydning som er tilgjengelig for salg eller lisens.

 

For mer informasjon se: www.kennametal.com og www.ail.no

Kilde: Kennametal

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109