23948sdkhjf

Lissmac og Kuhlmeyer inngår allianse for fremtiden

Lissmac Maschinenbau GmbH fra Bad Wurzach og Kuhlmeyer Maschinenbau GmbH fra Bad Oeynhausen er enige om et samarbeid for sterkere og bedre å betjene markedet for metallbearbeidingsmaskiner. Fra 1. juli 2023 har begge selskapene startet et salgs- og servicesamarbeid der Lissmac samselger og vedlikeholder Kuhlmeyers løsninger.

 

Siden 2003 har Lissmac satt standarder innen maskinering av todimensjonale tynne og tykke plater med en rekke spesialutviklede, patenterte stålbørste-, slipe- og avgradingsmaskiner. Maskiner for dobbeltsidig maskinering av indre og ytre konturer i en enkelt operasjon er spesielt etterspurt, noe som sparer både arbeidstid og energikostnader sammenlignet med ensidig maskinering. Kuhlmeyer, derimot, kan se tilbake på femti år med innovasjon og spesialiserer seg på serier og spesialmaskinkonstruksjon for overflatesliping, klargjøring av sveisesømmer og kantbehandling av tredimensjonale metallplater eller tykke plater i stort format.

 

Trekker på hverandre

- Det som forener Lissmac og Kuhlmeyer er de samme verdiene og lignende bedriftsfilosofier. Vi deler det samme løsningsfokuset og jobber kontinuerlig med å optimalisere maskinene våre. Fokuset er alltid på kundene og deres behov, sier Daniel Keller, adm. direktør i Lissmac Maschinenbau GmbH.

Lissmac kan trekke på et verdensomspennende nettverk av forhandlere og et bredt salgsteam for å åpne opp nye markeder med Kuhlmeyer-produkter.

- Gjennom salgs- og servicesamarbeidet med Lissmac kan vi få mer nærhet til kunden og betjene markedene mer effektivt, forklarer Ralf Wallmeyer, adm. direktør i Kuhlmeyer Maschinenbau GmbH.

 

Stiller ut sammen

For å understreke samarbeidet vil de to selskapene stille ut sammen på Schweißen & Schneiden, verdens ledende messe for sammenføyning, skjæring og beleggteknologi, som finner sted i Essen fra 11. til 15. september. Interesserte er hjertelig invitert til å bli kjent med begge selskapene og finne ut mer om produkt- og tjenesteporteføljen. I hall 6, stand 6F20, vil løsninger for behandling av tynne og tykke metallplater og tredimensjonale metalldeler bli presentert.

 

For mer informasjon se: www.pantronic.no og www.lissmac.com og www.kuhlmeyer.de

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093