23948sdkhjf

Finn i stedet for å lete

Med det nye toolStrack verktøysporingssystem fra Strack Norma tilbys presis lokalisering innendørs eller utendørs ved å kombinere ulike lokaliseringsteknologier.

 

Kompleksiteten i produksjonsplanlegging har økt i årevis. Å finne sitt produksjonsutstyr på rett sted til planlagt tid, og til enhver tid ha oversikt over plasseringen av verktøyene, blir stadig viktigere. Klassiske posisjoneringssystemer bruker GPS eller GSM, men muligheter for presis posisjonering blir raskt vanskelig når man er avhengig av avhengig satellittmottak eller nettverksdekning. Begge teknologiene er ofte ganske unøyaktige når det gjelder å lokalisere en radius på flere hundre meter. Spesielt inne i bygninger kan disse systemene ofte ikke garantere fullstendig og nøyaktig posisjonering. Det er behov for å finne en løsning som gjør det mulig for bedrifter å spore verktøyene sine jevnt og effektivt.

 

Sparer tid og penger

Ettersom mange selskaper i dag i økende grad opererer på flere lokasjoner og globalt blir informasjon om plasseringen av verktøy desto viktigere. For å finne produksjonsutstyret på rett sted til rett tid og å ha en oversikt over plasseringen til enhver tid, har et produkt vært utviklet i samarbeid med GSGroup og Sensolus.

Med det nye sporingssystemet "toolStrack" fra Strack Norma, kan man spore posisjonen til bedriftens verktøy uansett om de er innendørs eller utendørs. Systemet bruker en kombinasjon av forskjellige lokaliseringsteknologier for å garantere nøyaktig posisjonering:

GPS-sporing (8. generasjon), Wi-Fi plassering, Bluetooth og nettverkstriangulering (Sigfox).

Via sporingsenheten hentes denne informasjonen opp i en programvareportal og et bredt spekter av dataevalueringer kan bli laget. Enten regionalt eller verdensomspennende, med "toolStrack" kan man få plasseringskoordinater av verktøyene sine med bare noen få klikk. Dette sparer tid og penger. Avhengig av teknologien, kan posisjonen til verktøyet bestemmes innenfor noen få meters avstand.

 

For mer informasjon se: www.strack.de og www.fosmo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125