23948sdkhjf

Dormer Pramet med ny serie allsidige planfreser

Den globale verktøyprodusenten har lagt til fem Pramet-varianter av firkantede positive vendeskjær for skjæredybder opp til 6,4 mm.

 

Serien egner seg for de fleste vanlige freseoperasjoner innen generell produksjon samt i reparasjons- og vedlikeholdindustrien med flere bruksspesifikke geometrier og kvaliteter for de fleste arbeidsmaterialer.

 

Flere varianter

Pramets SDMT 13 pressede vendeskjær er utformet med tanke på økonomi. Deres M-geometri er designet for lette til middels inngrep, mens R-geometrien fokuserer mer på grovfresing. Begge geometriene kan med fordel brukes til fresing av stål, støpejern og harde stål.

Den presisjonsslipte Pramet SDET 13 er beregnet på å brukes til spesielle grupper av materialer. Den skarpe F-geometrien er det ideelle valget for sikker fresing i rustfritt stål og varmebestandige superlegeringer. Den polerte og ekstra skarpe FA-geometrien tillater produktiv maskinering av ikke-jernholdige materialer. Så fins det også et wiperskjær, XDET 13, som gir overflatefinnish med høy kvalitet sammen med større fresediameter og høy mating.

 

Økt stabilitet

Det finnes en rekke freser som kan brukes sammen med de nye vendeskjærene. SSD13F har et Weldon- eller dorfeste og er tilgjengelig i forskjellige diameter mellom 32 – 250 mm (1,25 – 10,00 tommer).

Skjærposisjonene har en bakplate laget av karbid, som gir ekstra stabilitet og prosesspålitelighet samtidig som den beskytter fresekroppen. Videre har fresekroppene innvendige kjølekanaler for bedre sponavgang, kjøling og overflatefinnish.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125