23948sdkhjf

Okuma Multus U4000 til Laader Berg

Det familieeide firmaet Laader Berg med hovedkontor i Ålesund ble grunnlagt i 1960 av den norske oppfinneren og ingeniøren med samme navn. Firmaet har spesialisert seg på utvikling og produksjon av maskiner for fremstilling av polyuretanskum. Nylig installerte de en avansert Okuma Multus U4000 flerfunksjonsmaskin.

 

- Laader Berg har konstruert og levert høykvalitetsmaskiner til mer enn 560 skumfabrikker i mer enn 100 land. For oss i Laader Berg er maskindesign, produksjon og montering drevet av de høyeste standarder når det gjelder styrke, stabilitet og kvalitet. Og når vi nå skulle kjøpe en ny maskin så ønsket vi en maskin som er robust, fleksibel og som kan kjøre allsidig småserieproduksjon, forteller Kjell Egil Hanken, produksjonssjef hos Laader Berg.

 

Allsidig og robust

- Laader Berg fremstår som partner for våre kunder og i tillegg til å tilby maskiner med høy kvalitet og lang levetid, bidrar vår kompetanse til at kundene bedrer sin konkurransekraft innenfor dagens krav til miljø og bærekraft. Derfor konsentrerer vi vårt fokus på å lage maskiner som er fleksible, brukervennlige og effektive. Vi i Laader Berg søker en kontinuerlig utvikling av smarte og bærekraftige løsninger som møter kundenes forventning og krav, og derfor var valget av en allsidig, robust maskin for små serier viktig, forteller Hanken videre.

 

Øker maskinutnyttelsen

- Vi i Kaspo har levert en kompleks Okuma Multus U4000 2SWx1500 mm til Laader Berg, og dette er en maskin med Y og B-akse, samt subspindel, nedre verktøyrevolver og verktøymagasin som vil forbedre kundens maskineringstider og gjennomløpstider, forteller Tore Riise som har ansvar for opplæring fra Kaspo Maskin AS.

Multus U4000 er en multifunksjonsmaskin for komplett bearbeiding, og det er en maskin som fungerer godt på komplekse deler.

- Denne multifunksjon CNC-maskinen kan utføre prosessintensiv maskinering for raskere leveranser, og med færre oppsett reduseres arbeidet i prosessen drastisk, samtidig som maskinutnyttelsen økes kraftig, avslutter Tore Riise.

 

For mer informasjon se: www.laaderberg.com og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.143