23948sdkhjf

Takspesialisten med Schröder MultiPowerBend og MHSU

Takspesialisten (Brdr. Pettersen AS) ble etablert i Egersund allerede i 1926, og drives i dag av tredje generasjon Pettersen. Selskapet utvikles med lidenskap for faget, knowhow og service. Nylig ble en Schröder MultiPowerBend og en MHSU installert. Levering, montering og opplæring sto Kjell Olsen Maskinforretning for.

 

Takspesialisten tar oppdrag fra private huseiere til utbyggere og entreprenører, byggeiere og bygg-forvaltere, samt industrielle foretak og offentlige virksomheter.

- Fra å tidligere være en utførende taktekker og blikkenslager med håndverkkompetanse, så driver vi nå også med byggrådgivning med ingeniører som beskriver taktekking og blikkenslager arbeider, forteller Kenneth Helliesen, avdelingsleder hos Takspesialisten på Forus.

- Vi leverer alt fra de enkleste tak som bare skal holde tett, til aktive grønne tak med vannforseringsfunksjon. Det at vi har så mange forskjellige oppdrag gjør at fleksibilitet alltid er viktig for oss når vi velger maskiner. Rask omstilling i maskinen mellom jobben og at maskinen er enkel å jobbe på er også veldig viktig, fortsetter Kenneth.

 

Godt utrustet

- Maskinene som vi har levert her er en Schröder MultiPowerBend knekkemaskin og en HMSU platesaks. forteller Arne Olsen, daglig leder hos Kjell Olsen Maskinforretning.

Schröder Group er en av de ledende produsentene av maskiner for bøying, klipping og forming av alle typer metallplater, og er en anerkjent produsent.

- Modellen Schröder MultiPowerBend er en veldig god allrounder for tynnplatebearbeiding. Den er enkel og rask i betjeningen, den gir kunden full kontroll over programmering av knekkedetaljen, har høy produksjonskapasitet og kommer med en rikholdig utrustning. MHSU platesaksen er en stabil og kraftig konstruksjon, den har en nyutviklet berøringsskjermstyring, noe av det beste jeg har sett, som er enkel og brukervennlig. Dette er maskiner som Takspesialisten kan glede seg over i mange år fremover, avslutter Arne Olsen.

 

For mer informasjon se: www.takspesialisten.no og www.olsenmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.359