23948sdkhjf

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner på EMO

Johan Nordstrøm Verktøymaskiner representerer en rekke flotte maskinagentur som stiller ut på EMO. - For det norske markedet ønsker vi spesielt å trekke frem Grob, Nakamura-Tome, Chiron, Trimill og Höcker Polytechnik. Felles for de alle er at dette er maskiner av høy kvalitet og nøyaktighet, uttaler Martin Hauge Hansen, nytilsatt maskinselger hos maskinforhandleren.

 

Grob

Grob stiller med 5-akse fresemaskiner G150 og G350 med Grob robotcelle GRC. I tillegg stiller de også ut 5-akse Mill-turn, G550T i kombinasjon med rotasjonspallettsystemet PSS-R900 og ekstra verktøymagasin TM. De har også messepremiære på selvkjørende palleroboter.

Grob finner du i hall 12, stand B12.

 

Chiron

Chiron viser flere fresedreiemaskiner, samt tospindlet vertikalt maskineringssenter på sin maskinliste: DZ 22 S mill-turn, DZ 15 W, FZ 08 S mill-turn precision, MT 715 two og Micro5 med Feed5.

Chiron finner du i hall 12 stand C50.

 

Trimill

Trimill stiller med sin nye 5-aksede portalfres, VR3022. Dette er en maskin spesielt utviklet for høyhastighets finfresing. Matingshastighet på 60.000mm/min og akselerasjon 5m/s2. Maskinen er meget stabil og er konstruert for presis stykkproduksjon. Den har støpt base og kan boltes fast i flatt gulv.

Trimill finner du i Hall 15 stand B06.

 

Nakamura-Tome

Nakamura-Tome Stiller ut hele åtte maskiner der både ATC-maskiner og turretmaskiner er representert. De lanserer også siste tilskudd i porteføljen; WY-100V. WY-100V er en tospindlet maskin med øvre og nedre revolver. Ved hjelp av Nakamura-Tome sin unike funksjon ChronoCut kan syklustid reduseres med opptil 30 prosent. Maskinen er standard med Y-akser og roterende verktøy, som kan leveres opp til 10.000 omdr/min.

- En annen maskin verdt å trekke frem er JX200, som leveres med to spindler, nedre revolver og en ekstremt kort fresespindel som kun måler 349,1mm. Denne maskinen er meget stabil og nøyaktig, og vi tror den kan bli veldig interessant for det Norske markedet, melder Martin Hauge Hansen.

Nakamura finner du i Hall 17 stand B34

 

Höcker Polytechnik

Hydrauliske briketteringspresser fra Höcker Polytechnik gjør metallavfallshåndteringen mer lønnsom, og det på en miljøvennlig måte. Brikettering gir stor volumreduksjon på metallavfallet, og skaper dermed betydelige besparelser i forhold til plass og transportkostnader.

Höcker Polytechnik finner du i hall 6, stand H60.

 

For mer informasjon se: www.jnmaskiner.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142