23948sdkhjf

Okuma Multus til Finnøy Gear & Propeller

Finnøy Gear & Propeller er en ledende utvikler og produsent av nøkkelferdige fremdriftssystemer til moderne skipsfart. Produktporteføljen består av gir, propeller, dyser og fjernstyringer. Rett før påske fikk firmaet en helt ny Okuma Multus. Levering, installering og opplæring ble gjort av Kaspo Maskin.

 

Finnøy Gear & Propeller er et familieeid selskap som er lokalisert i moderne produksjonslokaler på  Finnøy like utenfor Ålesund. Selskapet har 55 ansatte ved hovedkontoret på Finnøy, og salgskontor i Ålesund. I tillegg er firmaet representert gjennom et nettverk av agenter og samarbeidspartnere i Nord- Amerika, Europa, Asia, Oseana og Sør- Afrika.

Bedriften utvikler og produserer komplette fremdriftssystemer til moderne skipsfart. I tett samarbeid med sine kunder skreddersyr de løsninger for vribare propeller og reduksjonsgir.

 

Komplekse detaljer

Like før påske leverte Kaspo Maskin et kraftig og stabilt multifunksjon dreiesenter til Finnøy Gear & Propeller. Maskinen som ble levert er en Okuma Multus B550 x 3000 mm med Y og B-akse.

Okuma Multus 550 har et bredt spekter av maskineringsfunksjoner, automatisk verktøyveksler, samt verktøymagasin for komplett maskinering av komplekse detaljer i alle typer material. Maksimal dreiediameter er 830 mm med dreielengde opptil 3000 mm.

 

For mer informasjon se: www.finnoygear.no og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156