23948sdkhjf

Ceratizit med dobbeltsidig 90° skulderfresesystem

Med åtte skjærekanter per vendeskjær, en presis 90° profil på arbeidsstykket og en slitesterk, forniklet grunnkropp, er MaxiMill 491 skulderfresesystemet, ifølge produsenten, helt unikt i WNT-produktutvalget og garanterer maksimal ytelse med maksimal kostnadseffektivitet.

 

MaxiMill 491 ble opprinnelig lansert som et 12 mm system med et nominelt diameterområde på 32-160 mm og en hjørneradius på 0,8 mm. En ny 9 mm systemstørrelse er ifølge produsenten det perfekte komplementet til det eksisterende utvalget.

 

Lengre levetid

Verktøyholdere er tilgjengelige for planfreser, endefreser og skru-inn-skjæreverktøy. F-M-R sponbrytere kombinert med de nyeste «Dragonskin»-kvalitetene er egnet for en rekke materialapplikasjoner som eksempelvis stål, støpejern, rustfritt stål (ISO P-M-K) og aluminium.

Ceratizit har allerede utvidet hjørneradiene i produktutvalget til å dekke 1,2 mm, 1,6 mm og 2,0 mm. Med 9 mm vendeskjær har verktøyprodusenten nå utvidet systemutvalget og kan tilby enda mer bruksfleksibilitet. Denne mindre størrelsen gjør at flere vendeskjær kan festes til verktøyholderene, noe som igjen gir lengre verktøylevetid og høyere sponfjerningshastighet. I tillegg kan strømforbruket reduseres mens man fortsatt bruker det samme verktøyet.

 

For mer informasjon se: www.obve.no og www.ceratizit.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126