23948sdkhjf

Ny Okuma Genos til Bergen Maskinering

Det nystartede firmaet Bergen Maskinering AS holder hus sammen med Bergen Mekaniske AS på Hylkje nord for Bergen. I avdelingen for sponfraskillende bearbeiding produserer de et stort spekter av mekaniske enheter, og nylig installerte de en Okuma Genos L3000e. Maskinen ble levert og installert av Kaspo AS.

 

Bergen Mekaniske AS og Bergen Maskinering AS har et nytt moderne verksted på Hylkjeflaten med avdelinger for maskinering, plate, rør, sveis og sammenstilling. De er i dag totalt 27 ansatte. Bergen Maskinering AS har både serieproduksjon og maskinering av unike deler.

 

Universell maskin

Maskinen som ble installert er en Okuma Genos L3000e-MY som er en 3-akset CNC styrt revolverdreiebenk med Y-akse og 12 verktøystasjoner. Dette er en universell maskin til alle typer arbeidsstykker i arbeidsområde Ø 275 x 950 mm.

Okuma Genos har en integrert spindel for kraftig CNC- bearbeiding med høy presisjon, og er en svært operatørvennlig maskin. Den er laget for enkel rengjøring, filtrering og enkelt vedlikehold. Maskinen har brukervennlige funksjoner som separat kjøletank for rask service, enkel spindeltilgang for å redusere operatørens arbeids- og vedlikeholdsoppgaver, samt redusert spon- akkumulering som ved lange, kontinuerlige kjøringer reduserer maskinens nedetid for rengjøring. Okuma Genos er en dreiebenk som er både sterk, mindre av størrelse og ideell for å kutte et bredt spekter av materialer med letthet.

 

Les mer på www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156