23948sdkhjf

Spesial som standard via Walter GPS

Med Walter GPS kan brukere generere applikasjonsspesifikke verktøyløsninger. En ny funksjon lar dem nå også bestille Walter Xpress boreverktøy direkte på nett.

 

Alle funksjoner som appen allerede tilbyr for standard bor, er nå for første gang også tilgjengelig for spesialverktøy. Hvis ingen standardverktøy er tilgjengelig for en gitt applikasjon vil Walter GPS vise "Walter Xpress-knappen". Denne kan brukes til å konfigurere spesielle boreverktøy og bestille dem online. Brukere legger inn applikasjon, bearbeidingsmetode og materiale i Walter GPS og får umiddelbart forslag til en passende verktøyløsning – inkludert skjæredata og skreddersydd til deres spesifikke bearbeidingsmål. I standardinnstillingen er dette alltid den mest kostnadseffektive løsningen, ifølge produsenten. Målet kan imidlertid variere fra en applikasjon til en annen, for eksempel hvis prioriteringen er overflatekvalitet, produktivitet eller prosesspålitelighet i stedet.

 

Utvider funksjonen

Etter valg av verktøy lager Walter GPS først en dimensjonert skisse som standardtegning. Etter at en bestilling er lagt inn erstattes denne skissen, innen cirka 20 minutter, med en tilbudstegning basert på SAP-dataene til verktøyet i handlekurven. Med den nye funksjonen kan Walter GPS-brukere bestille bor i solid hardmetall og vendeskjær og direkte sammenligne dem. I tillegg til borlegemene for vendeskjærbor kan de kompatible vendeskjærene også konfigureres og bestilles direkte. Dessuten tilbyr Walter GPS avanserte alternativer for mellomdiameter og trinnverktøy som ikke har vært tilgjengelige før nå. Når det bestilles online, via Walter GPS, leveres Walter Xpress-verktøy på rundt to til fire uker. Planer er på plass for å utvide den nye funksjonen slik at den dekker gjenger og spordreiing i 2023.

 

For mer informasjon se: www.hkvm.no og www.walter-tools.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125