23948sdkhjf

Nok en Hedelius til HMR Mikromekanikk

Totalleverandøren av maskineringstjenester, HMR Mikromekanikk AS, har satset på Hedelius maskiner tidligere. Erfaringene har vært positive, og nylig ble nok en Hedelius maskin levert til firmaet. Denne gangen falt valget på en Hedelius Tiltenta 6, og maskinen ble levert og installert av Kaspo AS.

 

HMR Mikromekanikk er en spesialisert bedrift innen maskinering av mekaniske komponenter til bransjer som offshore, seismikk, motorindustri, fiskeforedling og matindustri. De leverer også til forskning, som for eksempel CERN i Sveits. Mikromekanikk ble etablert i 1982, og i 2014 ble firmaet en del av HMR- konsernet, og endret navn til HMR Mikromekanikk AS.

Siden starten har de vært fokusert på kompetanseutvikling og investering i produksjonsutstyr tilpasset sine kunders behov.

 

5-akset fra Hedelius

Etter gode erfaringer med produsenten Hedelius, valgte man nok en gang samme merke, men denne gang en annen modell.

Denne gangen falt valget på en Hedelius Tiltenta 6. Dette er et 5-akse vertikalt maskineringssenter med aksebevegelser X,Y-Z, 2300, 600, 695 mm. Hedelius Tiltenta 6 åpner for nye applikasjoner for behandling av enkeltdeler og serier.

Enten det er sluttbearbeiding av lange arbeidsstykker eller 5-sidig komplett bearbeiding med integrert NC-dreiebord, så løser Tiltenta med sitt crossoverkonsept mange prosesseringsoppgaver innen maskinteknikk, verktøyfremstilling og kjøretøyproduksjon. Maskinen har et intrigert rundbord Ø 630 mm, og er meget godt egnet til HMR Mikromekanikk AS sine komplekse deler som krever høy nøyaktighet.

 

For mer informasjon se: www.kaspo.no og www.hedelius.de

Kilde: Kaspo Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125