23948sdkhjf

Utvidet serie med CoroMill Dura endefreser

Sandvik Coromant utvider sortimentet av CoroMill Dura allsidige massive endefreser med aluminiumspesifikke verktøy.

 

- Disse nye og utrolig allsidige endefresene for aluminiummaskinering er utviklet for ypperlig ytelse på alle bruksområder. Utrolig stabil fresing, liten fresestift, god overflatekvalitet og minimale vibrasjoner er en nærmest uslåelig kombinasjon for denne allsidige endefresen, sier Antti Wikström, global produktsjef for massive endefreser hos Sandvik Coromant.

 

Effektiv maskinering

- En av de største fordelene med de nye CoroMill Dura aluminiumspesifikke endefresene er den allsidige ytelsen ved svært forskjellige grovmaskineringsjobber, samtidig som de også tilbyr finbearbeidingsfunksjoner. Inntil 2×D full not, lommefresing, 5–20° ramping, skulderfresing og mer til — alt med den samme endefresen, fortsetter Wikström.

En annen fordel er Sandvik Coromants unike helikskonsept WhisperKut — der hver rille er stilt inn omhyggelig, med ulik avstand til de andre, og har sin egen, individuelt tilpassede heliksvinkel, som effektivt bryter skadelige oversvingninger. Denne utformingen lykkes med å eliminere vibrasjoner, noe som, ifølge produsenten, gir stille, trygg og effektiv maskinering.

Standardsortimentet tilbyr diameter fra 2–25 mm, fresedybde mellom 1,5–3×D, halsvarianter, skjæregger med utvidet rekkevidde, diamantflis og hjørneradius. Tailor Made-løsninger inkluderer belagte kvaliteter for mer slipende aluminium, spesifikke diametere, hjørnekonstruksjoner og skaftalternativer.

 

Praktisk «plug-in»

For å gjøre verktøyvalget enklere hjelper online-verktøyvelgeren CoroPlus Tool Guide for CoroMill Dura med anbefalinger for verktøy- og skjæredata.

- Riktige skjæredata er selvsagt en forutsetning for både sikker og effektiv maskinering. I CoroPlus Tool Guide for CoroMill Dura gir vi de mest nøyaktige startverdiene for en spesifikk anvendelse. Og hvis du har en CAM-programvare med CoroPlus Tool guide «plug-in», blir dette enda enklere, du kan hente de mest relevante skjæredataanbefalingene direkte i CAM-programmet ditt, konkluderer Wikström.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.142