23948sdkhjf

Wica Cold med nok en robotisert panelknekke fra Salvagnini

Wica Cold investerer i et helt nytt konsept fra Salvagnini; panelknekkemaskinen P1 og P-robot. Sistnevnte er et helintegrert robotsystem som ble vist for første gang på EuroBLECH i Hannover høsten 2022.

 

De historiske sporene i det italienske eierselskapet Arneg og svenske Wica har skapt en sterk identitet formet av hardtarbeidende tidligere generasjoner. Italiensk og svensk tradisjon betyr innovasjon som utnytter kreative talenter og håndverk, et instinkt for å overleve til alle tider med ansvar for fremtiden. Det beste fra begge verdenene. Arneg Nordic er markedsleder innen design, produksjon og montering av kjøle- og frysemøbler til dagligvarebutikker i Sverige.

Wica Cold utgjør hjertet av Arneg Nordic og har operert i Vislanda i Småland siden oppstarten i 1957. Selskapet er fortsatt i Vislanda i dag med topp moderne produksjonsanlegg, logistikksenter og splitter ny innovasjonsavdeling for forskning og utvikling.

Mer enn 80 prosent av alle produkter som selges og leveres av selskapene med merkevaren Arneg Nordic er produsert av Wica Cold i Småland, Sverige. Wica Cold ble en del av Arneg i 2005.

 

Robotisert produksjon

P1+P-Robot er en meget kompakt løsning hvor Wica Cold har hele produksjonscellen på et areal på kun 30 kvadratmeter. P1 ABA er den minste i panelknekkefamilien, men er nå like fullt utstyrt med ABA- og CLA-verktøy som sine større søsken P2lean og P4Lean.

Et komplett robotsystem er plassert på baksiden av maskinen som gjør at P1 ABA kan brukes i fire forskjellige posisjoner; robot til robot, manuell håndtering til robot, robot til manuell håndtering eller kun manuell håndtering, eller en kombinasjon av de forskjellige produksjonsprosessene. Alt for å skape en så fleksibel løsning som mulig for brukerne.

P-robot er et nytt helintegrert konsept som kan kombineres med alle panelknekkemodeller P1, P2Lean og P4lean fra Salvagnini. Alt styres med Salvagninis proprietære programvare. Maskinløsningen hos Wica Cold installeres våren 2023.

 

For mer informasjon se: www.wica.se og www.salvagnini.se

Kilde: Salvagnini

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.426