23948sdkhjf

Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»

Nye kvaliteter for CoroMill Plura HD øker produktiviteten uten på gå på akkord med verktøylevetid eller prosessikkerhet. Det hevder skjæreverktøyprodusenten Sandvik Coromant i en pressemelding.

 

Sandvik Coromant utvider tilbudet på CoroMill Plura HD massive endefreser for krevende grovmaskinering i stål og rustfritt stål med to nye kvaliteter. Denne nye generasjonen kvaliteter inkluderer det unike Zertivo 2.0-belegget, som ifølge produsenten kombinerer produktivitet i verdensklasse med utrolig metallfjerningshastighet og høyest mulig prosessikkerhet.

CoroMill Plura HD er Sandvik Coromants førstevalg for optimerte løsninger til krevende bruksområder inntil 2×D i stål og rustfritt stål (ISO P og ISO M), og som skal gi trygg og effektiv massiv endefresing. Takket være den nye Zertivo 2.0-belagte kvaliteten forbedres verktøylevetid, prosessikkerhet og produktivitet ytterligere. 

 

«Overlegen ytelse»

- Med Zertivo 2.0 anvender vi vår omfattende kunnskap innen beleggingsteknologier på våre massive runde verktøy. Dette gir oss en mulighet til å tilby unike, tilpassede belegg som vil takle kundenes maskineringsutfordringer med overlegen ytelse og verktøyeffektivitet, sier Antti Wikström, global produktsjef for massive endefreser hos Sandvik Coromant.

De nye kvalitetene oppnår, ifølge produsenten, 30 prosent høyere skjærehastighet både i primærbruksområdene ISO P og ISO M og med sekundærmaterialene ISO K og ISO S. Dette er takket være den optimerte rilleformen, som sørger for effektiv sponfjerning. Kvalitetene som er beregnet for maskinering i rustfritt stål, leveres i to varianter: Én med internt kjølemiddel for forbedret temperaturstyring og sponflyt, og én uten internt kjølemiddel.

Standardsortimentet tilbyr diameter fra 2–25 mm, en 2×D-skjæredybde, 4 til 5 tenner, og en rampevinkel på 5° eller 7°. Tailor Made-alternativer er tilgjengelige innenfor serien med spesialløsninger.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.121