23948sdkhjf

Skala inviterer til 3D Robot Vision workshop 24.mai

Skala Robotech, i samarbeid med Omron, inviterer til gratis workshop innen 3D Robot Vision som arrangeres i Lier den 24. mai.

 

Invitasjonen kommer etter langt samarbeid innen mange områder opp gjennom tidene mellom Omron og Skala Robotech. Sammen har de prosjektert automasjonsinstallasjoner med visionløsninger, autonome roboter samt det store utvalget i elektrokomponenter.

 

Dybdeforståelse

Demonstrasjonen er perfekt for de som vil ha dypere forståelse for hvordan dette virker, hva den kan gjøre og hvor lett det er å sette opp og programmere, uttaler Atle Bergill, daglig leder hos Skala Robotech AS, og legger til:

- Samtidig får man ikke minst forståelsen av at det er lett å endre på allerede programmerte funksjoner. Her ønsker vi å få med oss de som er interessert i automatisk plukking og de som bare vil besøke oss for samtaler om det de trenger en løsning på.

 

Møt ekspertene!

- Leter du etter en intuitiv og fleksibel visjonsteknologi som kan automatisere en lang rekke oppgaver knyttet til bin-picking? Da er Omrons brukervennlige og fleksible visjonsteknologi 3D

Robot Vision System den perfekte løsningen for deg, mener Bergill.

På dette arrangementet, som holdes den 24. mai 2023 fra kl. 14.00-16.00, vil du møte eksperter fra både Skala Robotech og Omron, som sammen vil presentere systemet og gjøre deg klokere på user cases,

muligheter og potensialer, inviterer Atle Bergill.

 

Foreløpig program

14.00  Registrering og sandwich

Velkomst og introduksjon til dagen

14.30  Hvorfor 3D Robot Vision-systemet?

15.00  Demonstrasjon av 3D Robot Vision-teknologien, inkludert hva du kan og ikke kan gjøre

15.45  Spørsmål og svar

16.00  Takk for i dag

 

Adresse:

Skala Robotech, Industrigata 6, 3400 Lier

 

Det gratis å delta hvis du forhåndsregistrerer deg. Du registrerer deg via denne linken.

 

For mer informasjon se: og www.industrial.omron.no

Kilde: Skala Robotech

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094