23948sdkhjf

Dormer Pramet med ny generasjon dreieskjær

Dormer Pramet har lansert en ny generasjon dreieskjær, som oppfyller markedets høyeste krav til produktivitet og allsidighet.

 

Pramets T9415 er den mest avanserte MT-CVD-belagte kvaliteten som Dormer Pramet har lansert på nesten ti år. Denne fjerde generasjonen dreieskjær dekker et bredt spekter av bruksområder og erstatter de tidligere sortene T9310 og T9315. I tillegg overlapper den delvis med T9325, noe som gir T9415 et av de største bruksområdene innen ståldreiing.

 

Økt produktivitet

Med et belegg som er 30 prosent tykkere enn på forrige generasjon, har Pramet T9415, ifølge Dormer Pramet, betydelig forbedret levetid takket være større slitestyrke og gir høyere produktivitet ved å tåle høyere skjærehastigheter. Ifølge verktøyprodusenten har mange brukere, som har testet den nye kvaliteten, rapportert om dobling av produktiviteten ved maskinering av karbonstål og konstruksjonsstål.

 

Forbedret levetid

I tillegg til belegget har en etterbehandling forbedret seigheten og stabiliteten til skjæreggene, noe som har gitt høyere pålitelighet ved intermitterende inngrep og ustabile forhold, med fortsatt høye skjærehastigheter.

Skjærenes kontaktflate mot skjæreposisjonen er slipt for å forbedre stabiliteten og varmeavledningen. Dette bidrar ytterligere til å forbedre levetiden og redusere risikoen for plastisk deformasjon av skjæreggene. Et gult TiN-belegg gjør det lettere for operatøren å oppdage slitasje på skjærenes flankeoverflate.

Ved å bruke den nyeste teknologien har Pramet T9415 en optimalisert egg-geometri som reduserer skjærekreftene og øker ytelsen. Vendeskjærene, som er produsert av ett råmateriale og med den nyeste produksjonsteknologien, er ifølge produsenten holdbare, miljøvennlige og energibesparende.

 

For mer informasjon se: www.dormerpramet.com

Kilde: Dormer Pramet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125