23948sdkhjf

Kjell Olsen Maskin utvider samarbeidet med Nossebro

Nossebro Mekaniska Verkstad AB har spesialisert seg på å lage platevalsmaskiner til håndverk og industri. Maskinene selges under merkenavnet Nosstec, og består av et stort spekter forskjellige maskiner fra små manuelle til fullt CNC-styrte maskiner. Nå utvides samarbeidet med Kjell Olsen Maskin.

 

- Nossebro Mekaniska Verkstad AB har i mange år hatt Kjell Olsen Maskinforretning AS som sin foretrukne partner i Norge, og nå styrker vi dette samarbeidet, uttaler Arne Olsen, daglig leder hos Kjell Olsen Maskinforretning.

I vårt naboland er platevalsmaskinene godt kjent for sin nøyaktighet og det robust designet. Dette er maskiner som passer godt for firmaer med fokus på holdbar kvalitet, og de finnes det mange av her i Norge.

- Vårt fokus kommer til å være å gjøre de velkjente platevalsmaskinen enda bedre kjent her i Norge, fortsetter Olsen.

 

Komplett maskinprogram

Maskinene fra Nosstec består av et komplett program av manuelle- og CNC- styrte maskiner.

- De første CNC-styrte maskinene fra Nossebro Mekaniska Verkstad ble utviklet allerede i 1994, og tidligere var maskinene kjent som Luna og HM for de med god hukommelse, forklarer Olsen, og legger til:

- Fra oktober 2012 ble Nosstec etablert som et salgsselskap der platebearbeidingsmaskinene ble merket og solgt som Nosstec. Uavhengig av om du trenger en enkel maskin eller om du produserer store volum av produkter med høye krav, så finnes det en Nosstec som passer. Vi i Kjell Olsen Maskinforretning søker også kontakt med andre maskinforretninger som kunne tenke seg å være med på både markedsføring og salg av maskinene fra Nosstec, avslutter Arne Olsen.

 

For mer informasjon se: www.olsenmaskin.no og www.nossebromekaniska.se

Kilde: Kjell Olsen Maskin

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109