23948sdkhjf

Okuma Genos M560 til Breivik Mek. Verksted

Breivik Mek. Verksted AS ble etablert i 1989, og holder til på Godøya, like utenfor Ålesund. Firmaet har siden oppstarten jobbet med fiskeforedlingsmaskiner. Nylig ble et nytt Okuma Genos M560 vertikalt maskineringssenter installert, og Kaspo sto for både levering og installasjon.

 

- Vårt hovedarbeidsområde er overhaling og oppgradering av brukte maskiner for fiskeforedling, utvikling av egen produktlinje, levering av reservedeler, kniver og spesialverktøy, samt at vi kan yte service ombord ved behov, forteller Christian Rian, prosjektingeniør hos Breivik Mek. Verksted. - Vi lagerfører også mer enn 10.000 forskjellige reservedeler fra ulike produsenter på vårt lager, og vi har leveranser flere ganger i uken for å opprettholde dette servicenivået. Gitt vår lange erfaring innen dette høyt spesialiserte arbeidsfeltet, er vi stolte av å si at vi er et av de ledende selskapene på verdensmarkedet, fortsetter Rian.

 

Okuma et trygt valg

Da vi vurderte et nytt maskineringssenter  var det naturlig for oss å sjekke hva Kaspo Maskin kunne levere. Kaspo har tidligere levert en Okuma Genos L3000 som vi er meget fornøyde med, og en ny Okuma føltes som et trygt og godt valg, sier Rian og fortsetter:

- Vi ville ha muligheten til å produsere mest mulig av delene vi trenger selv. Spekteret i delene vi produserer kan være alt fra POM-deler til messing og rustfritt. Vi diskuterte med Kaspo hva vi trengte, og de presenterte noen forslag for oss. Ut fra forslagene var det Okuma Genos M560 som ga mest mening for vår type produksjon, forklarer Rian videre.

- Okuma Genos M560 har en svært stiv og termisk stabil konstruksjon. Dette gir maskineringssenteret forbedret maskineringsytelse og maskinen kan håndtere en rekke materialer. Den dekker på den måten godt alt vi produserer i og kan produsere i alt fra titan til aluminium. Kvaliteten på delene vi produserer er topp, og vi er veldig godt fornøyde, avslutter Christian Rian.

 

For mer informasjon se: www.breivik-as.no og www.kaspo.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093