23948sdkhjf

På Smart Sveis: Nyheten Sigma Core fra Migatronic

Sigma Core er en enkel MIG/MAG sveisemaskin med høy ampere utviklet for lett og tung industri. Den er robust, lett å bruke og har kun de sentrale sveisefunksjonene.

 

Sigma Core er en enkel sveisemaskin med de kjernefunksjonene man trenger for å sveise – selv ved høy strømstyrke. Ifølge produsenten er den ideell for sveisere som krever enkelhet i avansert sveising. Bruk den til sveising av stålkonstruksjoner, prefabrikasjon og tykke plater i sort stål, rustfritt stål og aluminium.

I Sigma Core får man de mest nødvendige innstillingene man trenger for å utføre gode sveiser. Ingen komplisert programvare eller unødvendige funksjoner. Ingen sveiser, uansett erfaringsnivå, vil ha problemer med å justere Sigma Core og begynne å sveise med en gang.

 

Et skifte til ny teknologi

Sigma Core minimerer gapet som skiller tidligere generasjoner av sveisemaskiner og moderne sveiseteknologi. Ifølge produsenten gjør den dette ved å tilby en forbedret lysbue, som igjen forbedrer sveisekvaliteten.

Sigma Core oppgis å være energieffektiv og bruker mindre strøm og gass enn eldre maskiner, noe som optimerer produksjonen. Legger man til den valgfrie funksjonen Intelligent Gas Control til Sigma Core så kan man redusere gassforbruket ytterligere.

 

Enkelt kontrollpanel

Det grafiske kontrollpanelet er utformet for å være enkelt å forstå for alle brukere. Sveisere med begrenset erfaring med digitale skjermer vil raskt forstå det enkle brukergrensesnittet. Det er enkelt å finne og justere kjerneinnstillingene: ampere, volt og trådhastighet.

 

Intelligent gasskontroll

IGC Intelligent Gas Control-teknologi forhindrer overforbruk av gass og gir store besparelser i det lange løp. Intelligent Gas Control optimerer automatisk gasstrømmen til det aktuelle behovet gjennom hele sveiseprosessen. Med en tradisjonell ventil er det stort sløsing med gass. Sveising med Intelligent Gas Control forhindrer derimot overforbruk av gass i starten.

 

For mer informasjon se: www.migatronic.com

Kilde: Migatronic

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094