23948sdkhjf

Gnist fornøyd med ny Costa avgrader

Marius Mickelson ved Gnist Industriservice på Stange er svært godt fornøyd med installasjonen av sin nye Costa avgradingsmaskin, levert av Meidell. På dag én etter installasjon, tok de unna tre ukers slipejobb, og var storfornøyde. - Vi gleder oss over et verksted med mindre støv, sier Marius fornøyd.

 

Gnist Industriservice, tidligere Bjørseth industriservice, ble etablert i 1980 og er lokalisert i Stange Næringspark. Det er en svært allsidig bedrift som består av et titalls problemløsende og serviceinnstilte industriarbeidere. Gnist leverer engineering med prosjektledelse, konstruksjon og tegning samt alt av mekaniske tjenester som sveising, platearbeid, maskinering, montering, service og vedlikehold. Bedriften er en totalleverandør av tjenester og produkter for å gjennomføre og levere service og industriprosjekter. Med industriprosjekter menes alt fra stålkonstruksjoner til maskinbygging og utvikling av produksjonslinjer med totalansvar for “nøkkelferdig” leveranse.

 

Fleksibel løsning

Valget falt på bestselgeren Costa MD4 CVV, en modell utstyrt med et slipebånd, samt to børsteaggregater.

- Dette er en svært fleksibel og effektiv løsning, sier Glenn Paulsen hos Meidell, og legger til:

- Denne maskinen har vi satt opp med ett slipebånd og to børsteaggregater, og ved bruk av begge aggregatene samtidig kan Gnist oppnå ønsket avrundingskvalitet ved behov.

 

Raskt a jour

MD-serien fra Costa viser seg igjen å være en svært fleksibel modellserie som enkelt kan konfigureres for å dekke de aller fleste slipebehov.

- Allerede to dager etter installasjon, var man a jour med deler som skulle slipes, og det ble tid til en maskinen-demonstrasjon for en annen interessert kunde som likte det han så, understreker Paulsen.

 

For mer informasjon se: www.gnist.no og www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.108