23948sdkhjf

Webinar om robotsveis 16. nov 2022

| Medlemsnyhet | Bedrift Kameleon Robotics AS

Den 16. november inviterer Kameleon Robotics og Pioneer Robotics til et spennende webinar om sveising med robot.

Det blir stadig flere roboter i industrien, og sveising er et område med stort potensiale for automatisering. I dette webinaret vil vi demonstrere hvordan din bedrift enkelt kan ta i bruk samarbeidende roboter til sveising. Vi vil i praksis demonstrere hvordan en sveiser kan operere en robot slik at sveiseren blir langt mer effektiv. 

 Løsningen vi vil demonstrere er designet for å møte kravene i «high mix – low volume» produksjon, ved at sveiseren selv raskt kan konfigurere systemet. Systemet er klargjort for ulike former for pendling og spesifikke sveisebevegelser for enkelt å kunne sveise iht. de relevante prosedyrer for både svart stål, rustfritt og aluminium. Vi kan også tilby egne cobot-løsninger for flerlagssveis. Det at systemet inneholder en Cobot, eller samarbeidende robot, gir store plassgevinster sammenlignet med en tradisjonell robotcelle, siden denne roboten har innebygde sikkerhetsfunksjoner slik at den ikke trenger å stå i et bur.

Agenda:

1. Introduksjon til samarbeidende roboter (Kameleon Robotics)

2. Demonstrasjon av Smooth Robotics programvare for sveising i kombinasjon med en samarbeidende robot fra Universal Robots (Pioneer Robotics)

3. Spørsmål og svar 

Meld deg på her:

https://web-eur.cvent.com/hub/events/7b929891-57c7-4828-9a3d-5311db9c4b3e/landing


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kameleon Robotics AS

Johan Follestads Vei 21
3474 Åros
Norge
 Kameleon Robotics AS

Send til en kollega

0.094