23948sdkhjf
Del siden

Kameleon Robotics AS

Kameleon Robotics ble etablert i 2017 som distributør av Universal Robots sine roboter i Norge. Siden har vi levert hundrevis av roboter til små, mellomstore og store produksjons­bedrifter og skoler over hele landet. Markedet for samarbeidende roboter er fortsatt umodent, men vi ser at de som først får en robot inn i produksjonen, raskt kommer tilbake for å kjøpe flere.

I januar 2021 ble Cobotnor kjøpt opp av Kameleon Gruppen og vi endret navn til Kameleon Robotics AS. Kameleon Robotics er en egen juridisk enhet, men vil ha et tett samarbeid med resten av Kameleon Gruppen.

Vi er Universal Robots ledende distributør i Norge på samarbeidende roboter.

Kameleon Robotics har spesialisert seg på salg av samarbeidende og fleksible industrielle roboter i det norske markedet. Vi har høy kompetanse på å se løsninger for å utnytte roboten på den mest effektive måten. Kameleon Robotics har også bidratt sterkt til å få roboter ut i utdannnings­institusjoner over hele landet. Vi har knyttet til oss et sterkt nettverk bestående av selskaper som har utviklet egne løsninger for bruk av robotene.

Selskapets målgruppe er alle bedrifter som har behov for å automatisere repeterende fysiske arbeidsoppgaver på en fleksibel måte.

Kameleon Robotics er lokalisert i Røyken næringspark på Åros i Asker kommune.

Kameleon Robotics AS
Johan Follestads Vei 27
3474 Åros
Norge
Org. nr.: NO819820112
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032