23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Aqua Nor 2021 - en suksess!

Aqua Nor 2021 er over og vi i Busch Vakuumteknikk AS er strålende fornøyd med fire fantastiske messedager i Trondheim.

Totalt 16.652 mennesker tok turen innom, noe som er langt færre enn rekordåret i 2019 der tallene viste hele 29.000 besøkende. Når det er sagt ble det i år for første gang arrangert et digitalt alternativ som har fått gode tilbakemeldinger. Arne Hjeltnes og Karen Kirstine Østerhus loset 9.200 digitale besøkende gjennom messedagene og introduserte oss for kjente og ukjente fjes, faglige og kulturelle innslag – og sist, men ikke minst en rekke innblikk i den fysiske delen av messen. Totalt sett var det nesten 26.000 besøkende på messen og vi er svært fornøyd med et flott arrangement!

På Aqua Nor 2021 viste vi en video der vakuumtransport av dødfisk ble demonstrert. Systemet muliggjør hygienisk fjerning av den døde fisken som synker til bunnen i karene i settefiskanleggene og består hovedsakelig av en syklonseparator, en tank og en R5 vakuumpumpe med roterende lameller. Et slikt system kan gjerne oppgraderes ved å bruke IoT -løsninger og på denne måten gjøre vakuumforsyningen enda mer effektiv og trygg. En R5 med roterende lameller kombinert med et IoT-sett ble vist på messen og den nyeste innovasjonen innen vakuum vakte stor interesse blant dem som besøkte standen vår.

Tilstandsovervåking av vakuumpumper kan bidra til å optimalisere produksjonsprosessen. Derfor utviklet Busch den digitale innovasjonen kalt OTTO. Med OTTO kan kundene våre spore ytelsesparametere på vakuumpumpene via Busch IoT -dashbordet eller i Busch Vacuum -appen. Dataene tolkes, og ytelsestrender vises. For å optimalisere produksjonen gir Busch en oppsummerende rapport samt anbefalinger for hvordan man kan legge til rette for enda mer effektiv drift. Busch tilbyr også forskjellige IoT-servicepakker, og basert på dataanalyse tar Busch seg av forebyggende vedlikehold og sender servicetekniker om nødvendig.

Tusen takk til alle som kom innom for å besøke oss - det var veldig hyggelig å hilse på både nye og gamle kjente! Vi gleder oss allerede til nye messedager i 2023!

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Markedsansvarlig
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047