23948sdkhjf
Del siden
Selges

Slipe og Sveisebenk med avsug - til stål

Pr. stk. NOK 43 718 ekskl. moms
Utløper
1. mars 2025
Stand
Ny

Bomaksan-merket TOFILbench-serien benker har integrerte vifter og filtre, designet for lette og mellomstore støv- og røykavsugsoppgaver.

Den fanger opp støv og røyk på middels nivå som frigjøres under ulike bruksområder ved kilden, takket være den spesialdesignede risten og bakpanelet, og fanger, filtrerer og vender tilbake til miljøet uten å la de ansatte puste inn skadelig og støvete luft. På denne måten bidrar det til å gi et mer effektivt og tryggere arbeidsmiljø ved å minimere risikoen for yrkessykdommer og arbeidsulykker.

Benkene i TOFILbench-serien er utstyrt med rengjørbare patronfiltre, sidepaneler som kan åpnes, radialvifte med høy effektivitet og sugekraft, varsellys for vifterotasjonsretning, displayet for filternivå og filterets driftstimeteller. I tillegg er det 2 x 230 V stikkontakter og 1 trykkluftkontakt på det operatørvennlige kontrollpanelet, designet for komfortabel bruk av håndverktøy. Takket være disse funksjonene, Benkene i TOFILbench-serien gir ikke bare lave vedlikeholdskostnader, men gir også brukerne ekstra brukervennlighet.

I noen tilfeller kan det hende at TOFILbench-serien ikke er den rette løsningen. Situasjoner med store støvbelastninger og sug av oljeaktig røyk er noen av dem. I slike og lignende tilfeller kan du konsultere din Bomaksan-salgsrepresentant og få riktig løsning til de rimeligste prisene.

Rengjøringssystem: Manuell med trykkluft
Filter Antall: 2 stk
Nettofiltreringsareal: 40 m²
Filter Media: nanoBLEND FR
Filterkode: HTM/450/450/500/B135FR/20

Link til hjemmeside

PR Maskin AS
Fosseikeveien 20
4323 Sandnes
Sandnes
Norge
Org. nr.: NO892452172

Kontaktperson

Eirik Røsand
Daglig leder
+47 51486209 info@prmaskin.no

Send til en kollega

0.046