23948sdkhjf
Del siden
Selges

Zortrax Endureal - High temp, high performance 3D printer for PEEK, Ultem, PPSU +++

Totalt NOK 580 000 ekskl. moms
Utløper
13. desember 2024
Stand
Ny
Produsent
Zortrax
Modell
Endureal
Årgang
2023

Zortrax endureal, en 3D printer designet for å printe ut svært gode nøyaktige performance materialer.

Med kammertemperatur opp til 200 celcirus kan dere printe materialer som ekte ABS, High temp nylon til PEI, PEEK osv.

Med Zsuite slicer får du ekstremt godt tunet materialprofiler, samt mulighet for å printe andre merker og materialer helt uten kostnad.

Kontakt oss i dag ved interesse

 

 

Zortrax Endureal 3D-printer

Høytemperatur polymerbehandling
Zortrax Endureal er en industriell maskin designet for prosessering av høytemperaturpolymerer* som Z-PEEK, Z-PEI 1010, Z-PEI 9085. Slike materialer krever svært høye ekstruderingstemperaturer, men tilbyr utmerkede mekaniske egenskaper som kan sammenlignes med metallegeringer. Z-PEI 9085 er en polymer av romfartskvalitet som brukes til å bygge flammehemmende elementer i flyinteriør. Det er et av få 3D-utskriftsmaterialer som er godkjent for bruk ombord på den internasjonale romstasjonen. Z-PEI 9085 kan skrives ut med utbrytende støttestrukturer i dobbel ekstruderingsmodus.

 

Tre oppvarmede sone

Endureal fungerer ved svært høye temperaturer og har tre termisk skjermede soner. På grunn av denne termiske skjermingen holdes ekstruderen og filamentkablene i et miljø som ikke overstiger 50°C selv når kammeret rett under dem varmes opp til 200°C. Den tredje termiske sonen er filamentkammeret hvor filamenter lagres optimalt med korrekt temperatur og fuktighet.

 

Fokus på brukervennlighet

Zortrax Endureal er designet for å være svært brukervennlig. Alle nøkkelkomponenter som ekstruderen, hotend eller dyser kan raskt skiftes internt uten å ugyldiggjøre garantien. Et vedlikeholdssett som følger med skriveren inneholder alle nødvendige deler og forbruksvarer for å sikre uavbrutt drift. Det er ikke nødvendig å vente på at kvalifisert servicepersonell griper inn i de fleste tilfeller.

 

Avansert varmestyring

Temperaturer på hvert termisk behandlingstrinn en polymer må gjennom i Zortrax Endureal kan påvirke de mekaniske egenskapene til den trykte modellen betydelig. Det er derfor temperaturene på tre avgjørende punkter, dvs. ved ekstruderingen, og byggeplattformen og i trykkekammeret, kan defineres nøyaktig av brukeren. På denne måten kan Endureal raskt finjusteres til å fungere med de fleste høytemperaturpolymerer på markedet, samt eksperimentelle eller spesiallagde materialer tilgjengelig i små mengder.

Stratum3D AS
Gråtrostvegen 2g
2032 MAURA
Nannestad
Norge

Kontaktperson

JHB
John Henrik Bergene
post@stratum3d.no

Send til en kollega

0.063