23948sdkhjf

Haas med 5-akset simultanmaskinering

Haas UMC-350HD kombinerer ytelsen til den 40-koniske DM-1 bore-/gjengemaskin med allsidigheten til det toaksete roterende bordet TRT210 for å lage en kompakt fleroperasjonmaskin perfekt for 3+2 og simultan 5-akset maskinering av små deler.

 

Med UMC-350HD kan man utføre simultan 5-akset bearbeiding med en kraftig in-line direkte drivspindel og 40 kon. Fås med spindelhastigheter 10.000, 12.000 og 15.000 o/min.

 

Effektiv verktøyveksling

Haas har konstruert en 18+1 sidemontert verktøyveksler som har plass til 18 verktøy pluss ett verktøy i spindelen, noe som øker produktiviteten og forkorter omstillingstiden. En gripeenhet med to armer bytter verktøy raskt, og minimerer ventetiden mellom inngrepene. En verktøyveksler som sitter utenfor arbeidsflaten gir et større arbeidsområde, holder verktøy og verktøylommer fri for forurensning, og gir større fleksibilitet ved bruk av store fiksturer eller roterende matebord. Det er også en innebygd automatisk gjenopprettingsprosess dersom en verktøyendring av en eller annen grunn skulle bli avbrutt.

 

Trådløst smart målesystem

UMC-350HD leveres med standard trådløst intuitivt probesystem: Renishaw Wireless Intuitive Probing System (WIPS) som inkluderer Haas visuelle programmeringssystem, makroer, spindelorientering og koordinert rotasjon og skalering.

 

For mer informasjon se: www.haasnorway.com

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125