23948sdkhjf

Søker norsk produsent til luftavfuktere

Sandefjord-bedriften Bedre Inneklima forhandler en rekke ulike rensemaskiner og utstyr for bedre inneklima. Med aktiv deltakelse i produktutviklingen får bedriften sine produkter produsert i Kina. Nå inviterer de norske aktører til å bidra til å flagge produksjonen hjem.

 

Arida er en norsk merkevare som har spesialisert seg på luftavfuktere til både proff og privat bruk. De proffe avfukterne selges gjennom byggevarebutikker som Optimera, Monter og Byggmakker.

Dette er avfuktere for byggmester, entreprenør og skadesanering. Noen av de proffe maskinene kjøpes også av den vanlige mann i gata, for å ha noe skikkelig til å holde det tørt i garasje, kjeller eller loft.

 

Til privatmarkedet

Selv om de proffe modellene Arida Pro S25 og Arida Pro S35 er dyre for en vanlig konsument, så finnes det alltid noen med penger som vil kjøpe det beste.

- Her har Arida nå sett et potensial: Proffe maskiner til privat bruk. Samtidig har Arida sett at de fleste kundene mister kjøpekraft, og at 2023 antagelig ikke blir noe bedre. Hva er da løsningen, spør Jarle Karlsrud, daglig leder i Bedre Inneklima AS.

Han mener løsningen er en billigere versjon til private forbrukere.

- Arida har tatt utgangspunkt i den bunnsolide Arida Pro S25 og gjort noen endringer. Det er fjernet komponenter som er viktige for proffen, men som den private forbruker strengt tatt ikke trenger i sin kjeller eller garasje. Det er fjernet ting som: Beskyttelsesbøyle som er praktisk på byggeplassen, timeteller som er praktisk for dem som leier ut og forbruksmåler for dem som skal viderefakturere strømmen. Dette er ting som en privat konsument ikke trenger, og som de nå slipper å betale for, forteller Karlsrud.

 

Et bedre produkt

Det en vanlig forbruker derimot trenger er en hygrostat.

- Proffene skal som regel tørke mest mulig, fortest mulig. Hjemme så vil du heller holde jevn luftfuktighet og lavt strømforbruk. Derfor får du faktisk med en hygrostat når du kjøper konsumentutgaven Arida Pro S25 Light, sier Karlsrud som nå mener at produktet nå egner seg bedre for private.

- Endringene er positive for hjemmebruk, for prisen har kommet ned, vekten er lavere, den tar mindre plass og er lettere å plassere og du får med hygrostat som er et tillegg på den proffe utgaven. Kronen på verket er å få den produsert i Norge istedenfor i Kina. Vi ønsker norske produsenter velkommen til samarbeid, inviterer Jarle Karlsrud.

Du når ham på e-post: jarle@bedre-inneklima.no og mobil: 9504 1135.

 

Du kan lese mer om produktet her:

https://bedre-inneklima.no/produkt/arida-pro-s25-light/

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095