23948sdkhjf

Fremtidens produksjon: Mazak 5-aksemaskin blir nytt hybridsenter

Med støtte fra industristien fond i Danmark jobber Danish Advanced Manufacturing Research Center – DAMRC - for tiden med å bygge en MIG/MAG inn i en 5-akse Mazak V630 maskineringssenter under et inkubasjonsprosjekt kalt "retrofit". Oppdraget er å oppgradere et eldre maskineringssenter til et moderne og kostnadseffektivt hybridsenter som i fremtiden skal kunne bygge arbeidsstykker i maskinen og deretter ferdigbearbeide den.

 

DAMRC har lykkes i å få den første integrasjonen mellom MIG/MAG sveiseren og maskineringssenteret ferdig og har dermed startet første del av prosjektet.

Denne metoden er en ny og innovativ løsning rundt hybride prosesser som skal optimere materialforbruket og forkorte arbeidsprosessen. Målet er å utvikle en mer bærekraftig og ressursbesparende prosess for å understøtte den grønne omstillingen i produksjonsindustrien og gi bedriftene mer fleksibilitet.

Er du interessert i å høre mer om prosjektet og mulighetene, ta kontakt med Joachim Buck, teknisk rådgiver hos DAMRC: job@damrc.com eller Tlf: +45 2234 2283.

 

For mer informasjon se: www.damrc.dk

Kilde: DAMRC

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Årdal Maskinering i gang med AM-reparasjoner
Fronius med CWC-D cobotsveisecelle
Nye muligheter for Altimo - satser på rørlaserskjæring
Milwaukee med ny generasjon rettslipere
PE Bjørdal med ny Okuma Multus B250W
iTec forhandler italienske Ficep
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Tungt

Send til en kollega

0.14