23948sdkhjf

Bli med til WindEurope i København!

GCE NODE og resten av Team Norway har gått sammen for å sikre en sterk norsk tilstedeværelse på det sentrale europeiske vindenergiarrangementet i 2023: WindEurope Annual Event i København. Nå kan også din bedrift bli med å vise seg frem.

 

WindEurope Copenhagen samler årlig mer enn 10.000 deltakere, flere enn 400 utstillele og 250 foredragsholdere. 

Tid: 24. – 26. april 2023 Sted: Bella Center, København, Danmark

 

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem din teknologi, ideer og kompetanse til det globale havvindmarkedet som medlem av den offisielle norske delegasjonen.

Det snakkes mye om Norsk industri rundt om i verden. Ved å være en del av den norske delegasjonen vil din bedrift være sterkt knyttet til den pålitelige norske merkevaren. I tillegg til de offisielle WindEurope 2023 Copenhagen-arrangementene, har Team Norway laget et unikt program for den norske delegasjonen.

Ved å bli med i GCE NODE og resten av Team Norways strategiske markedsinnsikt og enorme nettverk, tilbys delegatene unike lærings- og nettverksmuligheter.

Bli med til København ​​for å skape en sterk norsk tilstedeværelse hos WindEurope og dermed få norsk industri inkludert i den internasjonale havvindindustrien!

 

Inkludert i deltakeravgiften for norsk delegasjon:

  • Nettverksfunksjoner som en delegasjonsmiddag og ambassadørs nettverksmottak
  • Bekreftet plass på det offisielle seminaret presentert av Team Norway
  • Kundemøter
  • Selskapet omtalt i den offisielle delegasjonsbrosjyren
  • Tilgang til Team Norway sin event-app
  •  

Ytterligere muligheter*:

  • Kuraterte B2B-møter
  • Speed ​​pitching: Søk om en unik mulighet til å gi en kort pitch – «ett minutt – ett lysbilde», til et bredt internasjonalt publikum. Du vil kunne markedsføre bedriften din og adressere det du trenger fra partnere. Det er begrenset med plasser, så sørg for å melde din interesse for en pitching-plass før 14. april. Norske SMBer i forsyningskjeden for havvind vil bli prioritert, og Team Norway vil foreta utvalget.
  • Logo omtalt i Norgespaviljongen (organisert av Innovasjon Norge). Tilgjengelig mot en ekstra kostnad.
  • Besøk organisert av NORWEP på vegne av Team Norway: Mandag 24. april – Vattenfall O&M base i Klintholm Havn.

*Vær oppmerksom på at tilgjengelighet ikke er garantert for alle delegasjonsregistranter. Dette er på grunn av tredjeparts frister, tilgjengelighet og/eller kriterier satt av Team Norway. For mer informasjon, vennligst meld din interesse i påmeldingsskjemaet og en Team Norway-arrangør vil ta kontakt.

 

Program: Se fullstendig program for den norske delegasjonen til WindEurope Copenhagen

Datoer: 24. – 26. april 2023

Pris/påmelding:  2600 kr per delegat. Vær oppmerksom på at du må kjøpe et eget konferanse- eller utstillingspass for å få tilgang til det offisielle arrangementet.

Reise: Alle deltakere er ansvarlige for sine reiserelaterte reservasjoner og avgifter, f.eks. hotell, flyreiser osv. For detaljer, vennligst les e-postbekreftelsen ved registrering.

Hotell:  Vi har sperret booking for den norske delegasjonen på et sentralt hotell i København. Du får mer informasjon ved påmelding.

Offisiell nettside: WindEurope Copenhagen

 Mer info om GCE NODE HER

Kilde: GCE NODE

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093