23948sdkhjf

Bli med til WindEurope i København!

GCE NODE og resten av Team Norway har gått sammen for å sikre en sterk norsk tilstedeværelse på det sentrale europeiske vindenergiarrangementet i 2023: WindEurope Annual Event i København. Nå kan også din bedrift bli med å vise seg frem.

 

WindEurope Copenhagen samler årlig mer enn 10.000 deltakere, flere enn 400 utstillele og 250 foredragsholdere. 

Tid: 24. – 26. april 2023 Sted: Bella Center, København, Danmark

 

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem din teknologi, ideer og kompetanse til det globale havvindmarkedet som medlem av den offisielle norske delegasjonen.

Det snakkes mye om Norsk industri rundt om i verden. Ved å være en del av den norske delegasjonen vil din bedrift være sterkt knyttet til den pålitelige norske merkevaren. I tillegg til de offisielle WindEurope 2023 Copenhagen-arrangementene, har Team Norway laget et unikt program for den norske delegasjonen.

Ved å bli med i GCE NODE og resten av Team Norways strategiske markedsinnsikt og enorme nettverk, tilbys delegatene unike lærings- og nettverksmuligheter.

Bli med til København ​​for å skape en sterk norsk tilstedeværelse hos WindEurope og dermed få norsk industri inkludert i den internasjonale havvindindustrien!

 

Inkludert i deltakeravgiften for norsk delegasjon:

  • Nettverksfunksjoner som en delegasjonsmiddag og ambassadørs nettverksmottak
  • Bekreftet plass på det offisielle seminaret presentert av Team Norway
  • Kundemøter
  • Selskapet omtalt i den offisielle delegasjonsbrosjyren
  • Tilgang til Team Norway sin event-app
  •  

Ytterligere muligheter*:

  • Kuraterte B2B-møter
  • Speed ​​pitching: Søk om en unik mulighet til å gi en kort pitch – «ett minutt – ett lysbilde», til et bredt internasjonalt publikum. Du vil kunne markedsføre bedriften din og adressere det du trenger fra partnere. Det er begrenset med plasser, så sørg for å melde din interesse for en pitching-plass før 14. april. Norske SMBer i forsyningskjeden for havvind vil bli prioritert, og Team Norway vil foreta utvalget.
  • Logo omtalt i Norgespaviljongen (organisert av Innovasjon Norge). Tilgjengelig mot en ekstra kostnad.
  • Besøk organisert av NORWEP på vegne av Team Norway: Mandag 24. april – Vattenfall O&M base i Klintholm Havn.

*Vær oppmerksom på at tilgjengelighet ikke er garantert for alle delegasjonsregistranter. Dette er på grunn av tredjeparts frister, tilgjengelighet og/eller kriterier satt av Team Norway. For mer informasjon, vennligst meld din interesse i påmeldingsskjemaet og en Team Norway-arrangør vil ta kontakt.

 

Program: Se fullstendig program for den norske delegasjonen til WindEurope Copenhagen

Datoer: 24. – 26. april 2023

Pris/påmelding:  2600 kr per delegat. Vær oppmerksom på at du må kjøpe et eget konferanse- eller utstillingspass for å få tilgang til det offisielle arrangementet.

Reise: Alle deltakere er ansvarlige for sine reiserelaterte reservasjoner og avgifter, f.eks. hotell, flyreiser osv. For detaljer, vennligst les e-postbekreftelsen ved registrering.

Hotell:  Vi har sperret booking for den norske delegasjonen på et sentralt hotell i København. Du får mer informasjon ved påmelding.

Offisiell nettside: WindEurope Copenhagen

 Mer info om GCE NODE HER

Kilde: GCE NODE

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14