23948sdkhjf

Spar opp til 50 prosent på strøminvesteringen

Din bedrift kan få opptil fem millioner koner til energibesparende tiltak via regjeringens strømstøtteordning. Frist for søknad for energitilskuddsordningen er 11. desember.

 

Med høye strømpriser og behovet for å øke takten i det grønne skiftet er det viktigere enn noen gang å ta kontroll over energiforbruket i bedriften din.

I samarbeid med Siemens kan bedrifter nå redusere strømforbruket, spare energikostnader og bidra positivt til klimaregnskapet. I tillegg vil bedriften din kvalifisere seg til å få støtte gjennom regjeringens nye strømstøtteordning.

 

Frist 11. desember 2022

Skal du få del i strømstøtteordningen, må du umiddelbart starte opp arbeidet med energikartlegging og forslag til gode energitiltak, da søknaden må sendes senest 11. desember 2022 til Enova.

Energitiltak er å gjennomføre konkrete endringer i ditt bygg for å redusere energiforbruket.

Flere av tiltakene kan gjennomføres uten store inngrep i bedriftens infrastruktur, men har fokus på hvordan byggets tekniske løsninger driftes og optimaliseres med tanke på energiforbruk.

 

Spar opp til 50 prosent

Bedrifter har nå en unik mulighet til å implementere markedsledende tjenester innenfor energibesparing til halve kostnaden. Siemens melder at de kan hjelpe til med løsninger som er direkte referert i skissert tiltaksliste fra Enova.

Søknadsfristen for strømstøtteordningen vil være fram til 11. desember 2022, derfor bør søkere umiddelbart sette seg inn i ordningen.

 

For mer informasjon se: www.energitilskuddsordningen.no og www.siemens.com/no

Kilde: Siemens

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11