23948sdkhjf

Ny allsidig serie med massive endefreser fra Sandvik Coromant

Med CoroMill Dura tilbyr Sandvik Coromant fleksibel grovbearbeiding og finbearbeiding i flere materialer.

 

Skjæreverktøy- og verktøysystemspesialisten Sandvik Coromant lanserer en helt ny serie med allsidige massive endefreser i toppkvalitet. CoroMill Dura vil erstatte de eksisterende allsidige CoroMill Plura-endefresene. Konseptet er utviklet for grovbearbeiding til finbearbeiding med ulike aktiviteter til all slags bruk og i alle materialer.

 

God stabilitet

Det som særpreger CoroMill sammenlignet med det tidligere allsidige konseptet og konkurrerende endefreser, er WhisperKut-teknologien. Dr. Markus Groppe, global produktapplikasjonssjef hos Sandvik Coromant, forklarer konseptet med ulik skråvinkel:

- Hver rille er plassert i en forskjellig skråvinkel, og hvert nivå på skjæreeggen har ulik avstand til de andre. På denne måten kan du oppnå svært god stabilitet og effektiv maskinering, uten vibrasjon.

En annen interessant egenskap er hvor lett det blir å velge riktig verktøy blant det omfattende utvalget av massive endefreser som presenteres i tilbudet.

- Vi har arbeidet ekstra mye med aspektet verktøyvalg. Å finne det riktige verktøyet i CoroMill Dura-sortimentet skal ikke være en plage, fortsetter Groppe.

 

Enklere verktøyvalg

Førstevalget er den fire-rillers plug-and-play-løsningen som vil fungere på et bredt spekter av bruksområder. Andre verktøyvarianter tilbys for mer spesifikke operasjoner, slik som kilespor, dynamisk fresing, mellombearbeiding og finbearbeiding. Mer veiledning kan også gis med nettverktøyvelgeren CoroPlus Tool Guide for CoroMill Dura som støtter bruksområdene notfresing, sidefresing, lommefresing og spiralinterpolering — alt for å gjøre verktøyvalget enklere.

CoroMill Dura er tilgjengelig med to til syv riller med 1-4 × D skjærelengde med og uten spondeler. Endefresene kan overhales inntil tre ganger og bringes tilbake til de opprinnelige spesifikasjonene.

 

For mer informasjon se: www.sandvik.coromant.com

Kilde: Sandvik Coromant

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063