23948sdkhjf

Water Jet Sweden med verdensnyhet på EuroBLECH

Den 25. oktober kl. 10:00 er det avduking og verdenspremiere på nye Ultra. Et helt nytt maskinkonsept fra Water Jet Sweden. Et konsept som tar deg et steg inn i fremtiden for avansert og fleksibel vannskjæring.

 

Etter fire års venting er det igjen tid for EuroBLECH-messen i Hannover. Som tidligere år finner du Water Jet Sweden i Hannovermessens Hall 12, stand F164 ved inngangen, men med den store forskjellen at i år presenteres en verdensnyhet.

– Pandemien har rammet oss som alle andre selskaper, men med en stabil base har vi kunnet jobbe videre med kunderelasjoner, vår virksomhet og ikke minst nye produkter, sier Lennart Svensson, administrerende direktør i Water Jet Sweden.

 

Velkommen til maskinvisning

I 2020 lanserte Water Jet Sweden Alphajet TVL Cutting Tool som tilbyr et nytt nivå av vinkelkompensasjon. Siden den gang har Water Jet Sweden også lansert nye effektive systemer for abrasiv tilførsel og slamhåndtering og nå er det tid for en helt ny maskinmodell.

Avdukingen skjer 25. oktober kl. 10:00, Hall 12, stand D164.

– Markedet for vannskjæring har utviklet seg og vi ser at sluttkundenes krav til skjæring også endrer seg. Flere og flere bedrifter oppdager nye muligheter med vannskjæringsteknologien for nye og mer komplekse produksjonsbehov. Maskinen vi nå lanserer er utviklet for å møte både dagens krav og fremtidens behov. Velkommen til vår stand på EuroBLECH, inviterer Lennart Svensson.

 

For mer informasjon se: www.waterjet.se

Kilde: Water Jet Sweden

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14