23948sdkhjf

CIDAN på EuroBLECH

Den svenske maskinprodusenten CIDAN Machinery stiller på EuroBLECH med sine innovasjoner og nyheter. Fleksibilitet, hastighet og kvalitet er stikkord for de nye maskinene.

 

CIDAN FORMA 32/41 knekkemaskin gjenspeiler tiår med erfaring og utvikling innen teknologi og design. CIDAN FORMA 32/41 er en "cross-over" som oppfyller alle kravene til en multifunksjonell maskin for mange ulike behov, fra enkeltprodukt til batchproduksjon. Dette er ifølge produsenten en kraftig og effektiv produksjonsressurs.

Maskinen har fått ny design av knekkebjelken, overbjelken og siderammen for stivere konstruksjon, noe som skal bidra til at den blir 40 prosent sterkere. Dessuten skilter CIDAN med hastighetsoppgradering av klemme- og knekkeprosessen (37 prosent ved klemhastighet, 12 prosent ved knekkebjelke). Maskinen har fått en lengre knekkebjelke på 3200 mm.

 

Problemfri drift

CIDAN FS PLUS knekkemaskin er, ifølge produsenten, sterk, nøyaktig og nesten umulig å slite ut. Med sveisede sider, klembjelke med eksentrisk drivverk og ekstra sterk underbjelke er denne maskinen konstruert for høyeste produktivitetsnivå, lave vedlikeholdskostnader og problemfri drift.

Produsenten promoterer patent på en ny teknologi, justering av knekkesenter og at man raskt kan stille inn nøyaktig platetykkelse, direkte i ProLink. Dette skal resultere i perfekt bøyeradius for alle materialtykkelser, ingen risiko for sprekker eller lakkskader på de produserte knekte delene, bedre kvalitet på små flenser og redusert maskinbelastning.

 

For mer informasjon se: www.cidanmachinery.com og www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Seco Tools High Feed fres for vanskelige materialer
Noe svakere PMI
Nytt og fremtidsrettet studium: Nå er Batterifagskolen åpen for søkere
Ny Epilog Fusion Maker laserskjærer
Yngres Stålnettverk – stålkompetanse for unge
Sikrere og mer effektiv oppspenning
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.3