23948sdkhjf

Rustfri Spesial Produksjon går for Bodor fiberlaser

Rustfri Spesial Produksjon AS ble etablert i 2009 og er lokalisert på Røraskogen i Skien kommune. Firmaet består av 23 dedikerte ansatte og er 100 prosent norskeid. Bedriften har vokst seg til å bli en av Norges ledende leverandører av innredning til storkjøkkenmarkedet. I august ble en Bodor P3T6 fiberlaser levert av Kjell Olsen Maskinforretning. Rustfri Spesial Produksjon leverer produkter i både rustfritt og syrefast stål og

produserer blant annet arbeidsbenker, oppvasklinjer, ryddestasjoner og rullende utstyr. I tillegg lager de spesial leveranser til privatmarkedet, anleggsbransjen og offshore på forespørsel. Produktene blir tegnet i Autodesk Inventor Professional. Dette gir et godt tegningsunderlag på produktene og gjør at kunden får et presist bilde av hvordan et ønsket produkt kan bli. Tegningene fungerer både som tegning til kunde og som produksjonstegninger hos Rustfri Spesial Produksjon, og ifølge produsenten blir produktet akkurat som forespeilet på tegning.

Også rør og profiler

Maskinen som nylig ble installert er en Bodor P3T6 fiberlaser for plate- og rørskjæring. Kjell Olsen Maskinforretning melder at P-T-serien er enkel i bruk og utstyrt med en oversiktlig, stor touch skjerm. Den har et intuitivt brukergrensesnitt som sikrer enkel bruk og høy produktivitet.

Maskinen er levert med IPG laserkilde på 1,5 kW og kommer med vekslebord.

Maskinene kan leveres i 1.500×3.000 og 2.000×4.000 mm plateformat, og den kan ta rør og profiler opptil Ø230 mm, lengde opptil 6.000 mm.

Bodor produserer nærmere 3.000 maskiner hvert år og maskiner leveres i hele verden.

 

For mer informasjon se: www.rsp-as.no og www.olsenmaskin.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11