23948sdkhjf

27. og 28. september er det Seco Dager hos Digernes

På Jæren satses det på kunnskap og i neste uke har Digernes invitert til Seco Dager. Samlingene er på tirsdag 27. og onsdag 28. september i deres moderne kurslokaler på Bryne. Det meldes om stor interesse og hittil har Digernes fått over 80 påmeldte. 

 

Seco Tools er en av markedslederne i Norge og i Rogaland er det Digernes som har ansvaret for markedsføring, salg og ikke minst teknisk bistand. Hos Digernes er de overbevist om at teknisk oppfølging og support er en av kriteriene for suksess. 

- I uken som kommer har vi invitert kunder til teknisk informasjon om produktgruppene dreiing, fresing, hullbearbeiding og Manufacturing Transformation, forteller Aril Digernes. 

 

Tenk effektivitet

Informasjon og kunnskap er viktigere enn noen gang. Alle merker økt konkurranse, økte råvarepriser og økning i andre kostnader. I tillegg er det for øyeblikket god aktivitet i Rogaland og mangel på fagfolk. Maskineringsbedriftene må derfor mer enn noen gang tenke effektiv produksjon.  

- Vi er heldige og får i neste uke besøk av noen av Seco’s beste teknikere til å fortelle om nye produkter og informasjon om hvordan tenke effektiv bearbeiding og valg av metoder. Svarfristen på invitasjonene er denne uken, inviterer Aril Digernes.

 

For påmelding send e-post til aril.digernes@digernes.no

Kilde: Digernes

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141