23948sdkhjf

Robotek seminar i Brattvåg 27. oktober

Robotek-seminaret 2022 inneholder som vanlig aktuelle tema og kjente foredragsholdere. Mange utfordrende saker har skjedd siden i fjor, og det er aktuelt å sette søkelys på dette. Seminaret holdes på Ingebrigt Davik - Huset i Brattvåg den 27. oktober kl. 09:00 – 15:15.

 

2021 var en suksess med gode foredrag og spennende utstillere. Nytt av året var bedriftspresentasjoner som flere syntes var interessant. Det var i overkant av 90 til stede på seminaret.

- At så mange tar seg tiden og har interessen, gjør at vi kan satse enda en gang i 2022 på denne teknologiske oppdateringen og møteplassen, forteller Arne Tande, daglig leder i RoboTek AS som arrangerer Robotek-seminaret.

 

Program

 • «Ny teknologi i rask utvikling» v/Tore Tennøe fra Teknologirådet Internasjonal utvikling har satt fart i teknologiutviklingen. Her får vi en god innføring i internasjonale trender og planer som vil påvirke oss i fremtiden.
 • «Industriens Produktivitetsutvikling» v/ Sindre Finnes fra Norsk Industri Utviklingen den siste tiden har vist oss hvor sårbare vi er innenfor flere industriområder. Foredraget vil berøre flere utfordringer industrien vil møte fremover.
 • «Hjemflytting av produksjon» v/ Asbjørn Strand fra Strand Stillas AS Strand Stillas AS har investert i roboter og automatiseringsløsninger og på denne måter gjennomført en vellykket tilbakeføring av produksjon som tidligere ble gjort i utlandet.
 • «Utvikling av terrenggående kjøretøy for rullestolbrukere» v/ Eelco van Weerdhuizen fra Exotek AS. Exotek har utviklet et helt unikt kjøretøy som tar seg frem i de mest utfordrende løyper og stier. Ta del i en omfattende og interessant utviklingsprosess som flere har nytte av.
 • Demo av MiR
 • «Industriens muligheter innen flytende vindmøller» v/ Anne Karin Knausgård fra Aker Offshore Wind. Aker Offshore Wind er en ledende aktør innen flytende vindmøller. Foredraget gir siste oppdatering av teknologi og hvordan en internasjonalt ledende aktør ser på utviklingen og mulighetene industrien har i et sterkt økende marked.
 • «Fra lineær forsyningskjede til digitalt forsyningsnettverk for reservedeler» v/ NN fra Fieldmade. Fieldmade arbeider, med oppdrag fra Equinor, å digitalisere forsyningskjedene. Equinor ønsker å redusere sitt reservedelslager og produserer ved behov ved hjelp av Additiv Produksjon produksjonsprosesser.
 • «Optimalisering av produksjonsprosesser ved automasjon/robotisering» /v Lars Kjelling fra Kameleon Robotics. Slik kan du oppnå besparelser med palleteringsroboter og selvkjørende roboter. I tillegg presenteres en helt ny serie roboter fra Universal Robots.
 • NTNU student oppgave
 • «Tilbakemeldinger fra bedriftene» v/Even Alvestad fra Robotek AS Robotek AS har levert og installert forskjellige robotløsninger. Gevinsten av investeringen kan målers i direkte økonomiske besparelser, bedringer av arbeidsmiljøet og kompetanseheving i bedriftene.
 • Avslutning og anledning til samtaler med foredragsholderne.

 

For informasjon og påmelding se: www.robotek.no

Kilde: RoboTek

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.112