23948sdkhjf

Sparker høsten i gang med RobotForum

RobotForum er en årlig teknologikonferanse som arrangeres av Norsk Industri ved Teknobedriftene og NFEA RobotForum 2022 arrangeres i Bergen 31. august – 1. september.

Robotisering og automatisk produksjon blir stadig viktigere i Norge. For å bedre konkurranseevnen i industrien må vi stadig jobbe for å produsere mer effektivt og lønnsomt.

RobotForum vil som tidligere år først og fremst inneholde foredrag fra norske produksjonsbedrifter og automasjonsselskaper. Foredragene beskriver nødvendigheten av prosjektet, hvordan de ble gjennomført rent teknisk og hva som ble resultatet av investeringene.

Årets besøksbedrift går til Corvus Energy, hvor vi får se en fullautomatisert linje for sammenstilling av batterimoduler.

Den spesielle situasjonen vi har hatt de siste årene har også avdekket viktigheten av å ha gode lokale automasjonstekniske fagmiljøer. Derfor ønsker vi å skape en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien.

For mer informasjon og påmelding klikke HER

Kilde: NFEA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.363