23948sdkhjf

Areco åpner kontor i Oslo

Areco ekspanderer i utlandet og den 1. mars startet Areco Profiles opp sin nye virksomhet i Oslo med André Otnes i spissen. Basert på sin lange erfaring i bransjen vil han bygge en organisasjon med mål om å lykkes like godt som selskapet har gjort i Sverige.

 

Den 1. mars lanserte Areco Profiles sin nye avdeling i Oslo, Norge. Akkurat som i Sverige vil virksomheten fokusere på å tilby plateprodukter med et omfattende utvalg av bygningskomponenter i platemetall. Administrerende direktør i det norske selskapet blir André Otnes, som har over 20 års erfaring fra ulike roller i plateindustrien; i 2001 startet han som designer og har siden jobbet med design og salg før han tok over som forretningsområdeleder for en av Areco Profiles konkurrenter for rundt 10 år siden. Den lange tiden i bransjen har ikke bare gjort at han vet hva som skal til for å lykkes på det norske markedet – det er også en stor ressurs når organisasjonen skal bygges. 

 

Bred erfaring

– Det er virkelig en fordel å ha jobbet på så mange ulike nivåer – spesielt nå i starten når vi bygger opp virksomheten. Jeg har forståelse for ulike prosesser og roller som er vanskelige å tilegne seg uten erfaring samtidig som jeg kan snakke med bransjefolk på en måte de er vant til, sier André Otnes og fortsetter:

– I tillegg har jeg stor nytte av det når vi skal ansatte folk. Det er ganske enkelt for meg å se helheten og bestemme hvilke ulike ferdigheter som skal til for at vi skal lykkes.

 

Alle forutsetninger for å lykkes

I løpet av det første året vil hovedsatsingsområdet være å bygge en sterk organisasjon med kompetente medarbeidere, lansere en oppdatert nettside og starte den første virksomheten. Som styreleder i bransjeorganisasjonen IGS (Industrigruppen Stål og Fasade) har André Otnes meget god oversikt over markedet og for ham er det veldig tydelig hvordan Areco vil lykkes.

– Alle i bransjen har sett hvordan Areco har tatt markedsandeler de siste årene og blitt svært konkurransedyktige. Jeg har lenge vært nysgjerrig på selskapet når jeg har sett det utenfra; Areco er et moderne og innovativt selskap med en veldig god organisasjon, og med riktig fokus i fremtiden ønsker en stor evne til å tilpasse seg kundene, sier André Otnes og legger til:

– Hvis vi kan bygge dette med de riktige ressursene, og det er jeg overbevist om at vi kan, så vil vi kunne ta steget opp som markedsleder. Areco har alle forutsetninger for å bli den samme suksesshistorien i Norge som den har vært i Sverige. Vi har et veldig spennende år foran oss, sier André Otnes, administrerende direktør i Areco Profiler Norge.

 

For mer informasjon se: www.arecoprofiles.no og www.areco.se

Kilde: Areco

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078