23948sdkhjf

Mazak åpner europeisk hovedkvarter for laser i Italia

Yamazaki Mazak ble etablert for mer enn et århundre siden i Japan og er godt kjent i bransjen når det kommer til laserskjæreutstyr. I løpet av sin lange historie har selskapet satt opp 10 produksjonsanlegg og flere salgsdatterselskaper over hele verden, med 14 av dem i Europa.

 

Den økende betydningen av de europeiske datterselskapene, så vel som utviklingen innen laserskjæringsteknologi, har til slutt ført til opprettelsen det nye European Technology Center (ETC) Laser sammen med det italienske datterselskapet, lokalisert i Cerro Maggiore, nær Milano.

 

European Technology Center Laser

Den store åpningen av ETC Laser fant sted fra 26. til 28. mai 2022. Det nye 800m2 anlegget har et stort utstillingsrom hvor et utvalg av selskapets flaggskip laserskjæremaskiner vil være i drift; et rent rom, for vedlikeholdsoperasjoner på delikate optiske komponenter som skjærehoder, og andre teknologiske løsninger knyttet til laserskjæremaskiner. Utstillingsrommet inkluderer også en nitrogengenerator som sammen med en gassblander lar Mazaks ingeniører utvikle nye skjæreteknologier og prosesser.

 

For mer informasjon se: www.mazakeu.com

Kilde: Mazak

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109