23948sdkhjf

Monitor ERP på SMART industri: Stand B01-34

Hvor digitalisert er din bedrift? Dette spørsmålet stiller Monitor ERP sine besøkende under SMART industri på Lillestrøm i mai.

 

- Vi får til og med hjelp av roboten Henrik til å snakke med messens gjester om digitalisering og Monitor ERP, forteller Atle Karlsrud, salgsleder hos Monitor ERP.

Han og hans kollegaer er levende opptatt av å delta i arbeidet med å gjøre norsk industri enda mer effektiv og lønnsom gjennom uavbrutte digitale kjeder.

- Derfor har vi med oss vår partner Cadcraft, som er eksperter på Autodesk-produkter innen CAD/PLM/PDM, slik at vi kan bistå våre gjester og kunder med rådgivning for å skape effektivitet fra tegning til ferdig produsert, levert og fakturert produkt, sier Karlsrud.

 

Stort forbedringspotensial

- Hvis vi ser på en undersøkelse gjort av amerikanske Plataine og SME:

"Når et Smart Factory initiativ implementeres i bedriftens fabrikk, hva er forventet avkastning innenfor forskjellige tidsrammer?"

Det er et godt spørsmål spurt av rådgivningsselskapene Plataine og SME i deres nylige "Trends in Global Manufacturing" studie, mener Karlsrud, og fortsetter: - Svarene i undersøkelsen er veldig interessante, men hva er mest imponerende?️ Jo, mer enn 50 prosent av smarte produksjonsinitiativer ser 4x avkastning på tre år og 15 prosent av smarte produksjonsinitiativer har sett en 4x avkastning innen bare tre måneder. Ser du på dette diagrammet* og ser hvor godt noen smarte produksjonsinitiativer gjør det, får det deg til å lure litt på hva menneskene som svarte "Ingen/usikker" tenker når de ser de andre resultatene.

Karlsrud mener at uansett hvor du er i din digitale reise kan du hele tiden bli enda mer effektiv, jobbe mer bærekraftig og få en enda mer positiv finansiell og bærekraftig bunnlinje.

- Vi står klare til å møte dere på messen og diskutere mulige tiltak i din bedrift, inviterer Atle Karlsrud.

 

For mer informasjon se: www.monitorerp.com og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095