23948sdkhjf

Smidig overgang til norsk ERP-system

RamBase Cloud ERP er et norsk forretningssystem som kontinuerlig oppdateres med ny funksjonalitet. Fordelen med det norske systemet skal ligge i Hattelands inngående kjennskap til bransjenes prosesser, noe som muliggjør rask oppstart.

 

RamBase ble opprinnelig utviklet for å imøtekomme behovene innen elektronikkindustrien, og i dag er det et ERP system med bransjetilpasset funksjonalitet for flere industrier, blant annet maskinprodusenter og metallbearbeidende industri.

 

Kun en versjon

- Alle våre kunder benytter det samme systemet, og det er bare én versjon tilgjengelig. Vi oppdaterer jevnlig denne versjonen med ny funksjonalitet, slik at kunden unngår nedetid og teknisk gjeld, uttaler Anne Louise Våge Mikkelsen, Brand Manager RamBase hos Hatteland.

 

Standard prosesser

Med RamBase er det ingen skreddersydde løsninger som løper løpsk. Vi har standardprosesser for å kontrollere hele verdikjeden som alle har integrert funksjonalitet for kvalitetsoppfølging og dokumentasjon, forteller Mikkelsen, og legger til:

- Systemet vårt er bygget på en API-plattform som gir oss muligheten til å integrere med de fleste systemer og omvendt. Sikkerhet er vårt hovedfokus og kundenes data er trygt lagret og beskyttet hos oss, og vi tar kontinuerlige tiltak mot trusler for pålitelig beskyttelse av kundenes viktige data.

 

For mer informasjon se: www.rambase.com

Kilde: Hatteland

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11