23948sdkhjf

Meidell på SMART industri: Stand B01-14

- Vi presenterer nyheter og ikke minst demonstrere aktuelle maskiner, noe vi håper vil fange de besøkendes interesse, uttaler Asgeir Bakken, daglig leder hos Meidell.

 

- Vi stiller mannsterke på messen, og vil presentere flere produktnyheter som vi har stor tro på. Det er naturlig at vi stiller ut flere sagmaskiner, og denne gangen supplerer vi også med flere spennende skjæremaskiner som egner seg godt til demonstrasjoner for å skape litt ekstra liv og engasjement på standen vår, sier Bakken.

 

Live demo

På standen vil Meidell blant annet ha en fiberlasermaskin med 3kW brennekilde og vekslingsbord fra Durma.

- Vi viser også et Kimtech vannskjærebord, som for første gang vises med det nye og svært brukervennlige Beckhoff styringssystemet som effektiviserer enhver produksjon, samt en Costa MD4 CVV, som er vår bestselgende slipemaskin for effektiv avgrading av plateemner, forteller Bakken.

Alle disse maskinene vil kjøres og demonstreres løpende.

- Vi har en grunnleggende tro på norsk industri, og vi har også tro på SMART industri som messekonsept. Etter en lang periode med pandemi og tilhørende begrensninger, er vi sikre på at messen i år vil være et spesielt attraktivt møtested for ulike nasjonale industriaktører. Og da er det jo ekstra gøy at både vi i Meidell og andre bransjeaktører, strekker seg litt ekstra for å skape en interessant utstilling med demonstrasjon av relevant og innovativt produksjonsutstyr, sier Bakken.

 

Nyheter og messetilbud

- MGF har vært flinke til å skape entusiasme både blant utstillerne og relevante fagmiljøer, og dette håper vi jo også vil resultere i rekordhøye besøkstall. Om med over 130 år som leverandør til denne industrien, er det jo en selvfølge at Meidell er aktivt til stede. Vi håper mange besøkende tar turen innom messen, og naturligvis også vår stand, og vi gleder oss til å møte både nye og gamle kunder. Vi kan love både nyheter og svært gode messetilbud, avslutter Asgeir Bakken.

 

For mer informasjon se: www.meidell.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097