23948sdkhjf

LM Maskin viser løfteverktøy på SMART industri: Stand B05-06

- Vi i LM maskin deltar på SMART industri for første gang i år, og etter et par år med nedstenging og fravær av messer, ser vi fram til å treffe folk igjen, uttaler daglig leder hos LM Maskin, Jan Erik Kalvsjøhagen.

 

LM maskin importerer og markedsfører løfteverktøy fra solide tyske produsenter som HADEF, Schmalz og Hitachi og bedriften kommer til å vise et utvalg av sine produkter på messen.

- Vi kommer blant annet til å vise manuelt løfteutstyr som jekketaljer og klokketaljer, og den kanskje mest interessante vi viser er en ny variant som er laget i aluminium. Denne kalles HADEF 360/21. Sammenlignet med tradisjonelle klokketaljer veier den omtrent halvparten, og med sine kompakte dimensjoner er den ekstremt liten og hendig, forklarer Kalvsjøhagen.

 

Gode samtaler

Alle bedriftens produkter tilfredsstiller de generelle norske kravene til løfteutstyr, og enkelte typer tilfredsstiller også tilleggskrav som ofte stilles til utstyr som for eksempel skal i norsk olje-, landbasert- og offshoreindustrien.

- Vi i LM Maskin AS kan bistå med det meste innen løfteutstyr, og vi har lang erfaring. På messen ønsker vi å mest mulig få vist frem at som kunde hos oss er man sikret god erfaring og høy kompetanse. Dessuten vil vi vise fram flere av våre flotte produkter, forteller Kalvsjøhagen og legger til:

- Vi gleder oss til messen og de gode og interessante samtalene som oppstår når vi møtes på denne måten, avslutter Jan Erik Kalvsjøhagen.

 

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078