23948sdkhjf

Jærtek fokuserer på konkurransekraft på SMART industri: Stand B02-35

Teknologisenteret Jærtek AS ble startet i 1987 for å gjøre norsk industri mer konkurransedyktig gjennom bedre teknologi. Dette vil være fokus mot på SMART-messen

Jærtek AS ble en pådriver for at industribedrifter skulle innføre datateknologi, og nå er selskapet inne i den fjerde industrielle revolusjonen.

- Vi gleder oss til å vise frem våre effektive og lønnsomme teknologiløsninger på SMART industri messen 23-25. mai, uttaler daglig leder, Eirik Njærheim.

 

Presenterer løsninger

Jærtek ønsker å løfte «AS Norge», samt øke kompetansen innen digitalisering og Industri 4.0. - Vi vil på messen fokusere på Jærteks hovedvirksomhetsområder som er CAM, CAD, dokumentkontroll (PDM) og HR med kompetansestyring, forklarer Njærheim videre. Jærtek har fokus på å automatisere design, produksjon for masseprodusert skreddersøm, i henhold til FNs bærekraftmål for drift, samfunnsbygging og sirkulærøkonomi.

- På messen presenterer vi løsningene vi leverer, som blant annet er tatt i bruk av Haugstad Møbel. Bedriften, som har fokus på å automatisere design og produksjon for masseprodusert skreddersøm, vil øke sin omsetning fra 1,2 millioner til 10 millioner kroner per ansatt, forklarer Njærheim.

Holder foredrag

Jærtek leverer behovskartlegging, programvare, implementering, opplæring og oppfølging. Ofte vil det være synergier mellom de ulike områdene.

- Av den grunn snakker alle våre løsninger sammen. Vi skreddersyr og spesialtilpasser løsninger for fremtiden, og vi har blant annet utviklet et eget Kompetanse og OpplæringsSystem som vi kaller KOS. Dette er så langt levert til blant annet Sporveien Oslo, Wintershall og IVAR, sier Njærheim. Under åpningskonferansen av SMART industri, kl. 10.00 den 23. mai, vil publikum også få se litt om Jærtek og Haugstad sitt samarbeid i prosjektet SmartFab, ledet av Sintef og Norsk Forskningsråd. - På vår 24 kvadrat store stand vil du møte daglig leder Eirik Njærheim og salgssjef for CAD/CAM, Gunnar Laland, samt vår samarbeidspartner Annette Anfinnsen i Robotic Innovation AS. Vi gleder oss til messen og håper mange besøker oss, avslutter Eirik Njærheim.

For mer informasjon se: www.jaertek.no og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08