23948sdkhjf

Smartshift Robotics på SMART industri: Stand B02-44

Den norske produsenten av robotvekslesystem, Smartshift Robotics, skal stå på standen til Norsk Cobot Senter. Her blir det bland annet demonstrert hvor enkelt det er å skifte verktøy med Smartshift-løsninger.

 

Norsk Cobot Senter har en 156 kvadratmeter stand hvor 12 integratorer som jobber tett med Universal Robots og Norsk Cobot Senter, On Robot, Kawasaki og Smartshift skal stå sammen.

- Det blir en stand med 14-16 roboter så den blir trolig godt synlig i hallen. Alle robotene har Smartshift Base skift på, dessuten finner du meg som står med Base+Tool Changer, forteller Julius Skulstad, forretningsutvikler hos Smartshift Robotics.

 

Holder foredrag

Tirsdag 24. mai klokken 14.30 holder Julius skal foredrag sammen med Håvid Engmark, daglig leder i  Engmark Meteor. Tittelen er: «Så enkelt kommer du i gang med robotisert produksjon». Engmark har lang erfaring med roboter og automasjon.

- Håvid er en perfekt person til å forklare hvor enkelt det er å ta i bruk robotisering, møt oss på SMART industri, inviterer Julius Skulstad.

 

For mer informasjon se: www.smartshift-robotics.com og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Krevende massiv endefresing med «overlegen ytelse»
Studer automatiserer slipemaskinene
Norsk Herdesenter med høy varme og miljøvennlige herdeoppdrag
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095