23948sdkhjf

Smartshift Robotics på SMART industri: Stand B02-44

Den norske produsenten av robotvekslesystem, Smartshift Robotics, skal stå på standen til Norsk Cobot Senter. Her blir det bland annet demonstrert hvor enkelt det er å skifte verktøy med Smartshift-løsninger.

 

Norsk Cobot Senter har en 156 kvadratmeter stand hvor 12 integratorer som jobber tett med Universal Robots og Norsk Cobot Senter, On Robot, Kawasaki og Smartshift skal stå sammen.

- Det blir en stand med 14-16 roboter så den blir trolig godt synlig i hallen. Alle robotene har Smartshift Base skift på, dessuten finner du meg som står med Base+Tool Changer, forteller Julius Skulstad, forretningsutvikler hos Smartshift Robotics.

 

Holder foredrag

Tirsdag 24. mai klokken 14.30 holder Julius skal foredrag sammen med Håvid Engmark, daglig leder i  Engmark Meteor. Tittelen er: «Så enkelt kommer du i gang med robotisert produksjon». Engmark har lang erfaring med roboter og automasjon.

- Håvid er en perfekt person til å forklare hvor enkelt det er å ta i bruk robotisering, møt oss på SMART industri, inviterer Julius Skulstad.

 

For mer informasjon se: www.smartshift-robotics.com og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.203