23948sdkhjf

Moicon på SMART industri: Stand B03-44

Digitale tvillinger kan gi bedre oversikt og innsikt i bedriftens prosesser. Moicon, som er autorisert Autodesk-utvikler vil benytte SMART industri til å nå ut med hvilke løsninger som gir de beste resultater.

 

- Vi er en programvareleverandør som tilbyr skybaserte digitale tvillinger til industrisegmentet. På messen vil vi blant annet vise hvordan Moicon Digital Twin bruker spillteknologi for å gi industrien bedre oversikt og kontinuerlig innsikt i planleggingen og driften av deres fabrikk og dets prosesser - direkte i nettleser, forteller Torbjørn Grimstad, daglig leder i Moicon.

 

Optimaliser roboter, fabrikkoppsett og flyt

- Moicon Digital Twin er en skybasert digital modell av den fysiske fabrikken din, som bringer inn læring og erfaringer fra prosessene i den virkelige verden, for å oppdatere Digital Twin-modellen, forklarer Grimstad, og fortsetter:

- Last opp din egen 3D-modell eller la oss hjelpe til med å fullføre en skanning av din bygning og eiendeler. Vi har også kataloger over CNC-maskiner, roboter, transportører og andre eiendeler klare til bruk. Ved hjelp av disse eiendelene kan du bygge oppsettet på kort tid.

 

Trygge hos oss

- Hos Moicon verdsetter vi personvernet ditt og den konfidensielle karakteren til informasjonen din, og tar følgende forholdsregler:

Vi har ikke tilgang til kontoen din med mindre du uttrykkelig tillater oss. Filene dine er kryptert både i hvile og under transport. Filer lagres på en kryptert disk, separat fra hovedserveren. Kom innom på SMART industri så skal vi vise deg hvordan det virker, inviterer Grimstad.

 

For mer informasjon se: www.moicon.net og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047