23948sdkhjf

Lascentrum Norge på SMART industri: Stand A01-34

På SMART industri stiller Lascentrum Norge med sveisemaskiner og sveiseforbruksvarer, og dessuten holder WeldingDroid innlegg i Smart Sveiskonferansen.

 

Lascentrum Norge AS ble etablert i 2013 og importerer nå et komplett utvalg av sveiseforbruksvarer, kullelektroder, gass sveise- og skjæreutstyr, sveisetepper, sikkerhetsprodukter og tilbehør.

- Vi har valgt produkter av beste kvalitet som selges til meget konkurransedyktige priser, sier Tore Endsjø, daglig leder i Lascentrum Norge AS.

 

Stiller med maskiner og utstyr

Lascentrum Norge AS utfører eksaminering og sertifisering av sveisere, maskinstillere og hardloddere i samarbeid med Force Technology.

- Vi i Lascentrum Norge AS utfører eksaminering og videreutsteder sertifiseringsorganet Force Technology sertifikater når krav innenfor gjeldende sertifiseringsordning er tilfredsstilt, forteller Endsjø, og legger til:

- På messen stiller vi ut WeldingDroid-maskiner, batteridreven wolframsliper og sveisemaskiner fra Hyundai Welding. WeldingDroid kommer også, og er med oss på messe stand samt skal holde innlegg i Smart Sveiskonferansen.

 

For mer informasjon se: www.lascentrumnorge.no og www.weldingdroid.com  og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Planfresing nær skuldre
Nyheten Sigma Core fra Migatronic
Amada HRB 1003 kantpresse til Norasport Industri
70 norske på DMG MORI åpent hus i Pfronten
Ny serie med gjengetapper fra Seco Tools
DAMRC TapTest – kan gi store besparelser!
Andre Nordiske Medier

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093