23948sdkhjf

Lascentrum Norge på SMART industri: Stand A01-34

På SMART industri stiller Lascentrum Norge med sveisemaskiner og sveiseforbruksvarer, og dessuten holder WeldingDroid innlegg i Smart Sveiskonferansen.

 

Lascentrum Norge AS ble etablert i 2013 og importerer nå et komplett utvalg av sveiseforbruksvarer, kullelektroder, gass sveise- og skjæreutstyr, sveisetepper, sikkerhetsprodukter og tilbehør.

- Vi har valgt produkter av beste kvalitet som selges til meget konkurransedyktige priser, sier Tore Endsjø, daglig leder i Lascentrum Norge AS.

 

Stiller med maskiner og utstyr

Lascentrum Norge AS utfører eksaminering og sertifisering av sveisere, maskinstillere og hardloddere i samarbeid med Force Technology.

- Vi i Lascentrum Norge AS utfører eksaminering og videreutsteder sertifiseringsorganet Force Technology sertifikater når krav innenfor gjeldende sertifiseringsordning er tilfredsstilt, forteller Endsjø, og legger til:

- På messen stiller vi ut WeldingDroid-maskiner, batteridreven wolframsliper og sveisemaskiner fra Hyundai Welding. WeldingDroid kommer også, og er med oss på messe stand samt skal holde innlegg i Smart Sveiskonferansen.

 

For mer informasjon se: www.lascentrumnorge.no og www.weldingdroid.com  og www.smart-industri.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079