23948sdkhjf

SMART industri i rute

I disse dager er det innspurt før SMART industri 2022, 23. - 25. mai på Norges Varemesse i Lillestrøm. Et spennende konferanseprogram er snart ferdig og et par måneder før åpningen er det solgt et mye større utstillerareal enn ved forrige SMART industri i 2018.

 

Maskingrossisternes Forening og flere av industriens bransjeforeninger inviterer igjen til industriens viktigste arena for messe, konferanser, kurs og nettverksbygging.

Utstyrsleverandører, produsenter og produkteiere samles over tre dager og viser fremtidens produkter og løsninger. Innovasjon, bærekraft, digitalisering og automasjon står i fokus.

 

Noe for alle

- Vi har vokst siden 2018 både i form av antall kvadratmeter og innhold. Vi har vært proaktive og lyttet til både utstillere og besøkere om hva de ønsker å se og lære mer av på SMART industri. Vi er derfor glade for at vi i år kan presentere en rekke aktører innen automasjon, digitalisering og robotikk, i tillegg til CNC-maskiner, verktøy og tradisjonelle industrimaskiner. Dette gir oss en mye større bredde enn i 2018, sier Bente Austad, prosjektleder for SMART industri 2022. 

Hun ser frem til et etterlengtet bransjetreff ansikt til ansikt.

- Stemningen er god blant utstillerne, vi har et spennende og matnyttig konferanseprogram. Man skal ha tid til både messe og konferanse og det skal være noe for alle innen temaene; automasjon, digitalisering og bærekraft. Ikke glem bransjefesten den 24.03 i Norgessalen Thon Arena, understreker Bente.

 

Stiller ut coboter

At det blir satsing på automasjon og robotikk er helt sikker, for man lar ikke sjansen gå fra seg når man driver Norsk Cobot Senter.

- Vi har virkelig mye å vise frem på SMART industri. Den som kommer innom vår stand, vil oppleve samarbeidet mellom robot og menneske. Det er en helt spesiell opplevelse, og de som forsøker, kommer ofte tilbake og kjøper flere av oss. Nye muligheter åpner seg for den som prøver, uttaler Kjell Sæther og Kristian Sortland i Norsk Cobot Senter.

 

For mer informasjon se: https://smart-industri.no/utstilleroversikt/

Kilde: MGF

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093