23948sdkhjf

Bli med på Produktivitetsspranget Industri!

Lean Forum Norge og Norsk Industri samarbeider om  bedriftsutviklingsprogrammet Produktivitetsspranget Industri. Ved å bli med på Produktivitetsspranget Industri får deltakerbedriften en gylden anledning til å rigge bedriften for fremtiden.

 

Det er Stiftelsen Teknologiformidling, Lean Forum Norge og NCE Raufoss/SINTEF Manufacturing som har tatt initiativet til det nye bedriftsutviklingsprogrammet. Programmet er ment for bedrifter som ønsker å jobbe systematisk med å bedre sin produktivitet og innovasjonskraft. Hovedorganisasjonenes Fellestiltak, HF, yter støtte til den første puljen bedrifter med medlemskap i Norsk Industri som vil benytte seg av programmet.

 

Hvem kan delta?

Små og mellomstore bedrifter i Norsk Industri, med ansatte organisert i Fellesforbundet og/eller Industri Energi, er de første som inviteres inn i programmet.

Ved å bli med på Produktivitetsspranget Industri får bedriften en mulighet til: Å etablere, og å videreutvikle, en samarbeidskultur i bedriften som fremmer kontinuerlige forbedringer i organisasjon og verdikjede, å danne et grunnlag for å utnytte potensialet som følger av digitalisering i industrien, å danne et grunnlag for å utnytte automatiserings- og robotiseringsløsninger samt deltakelse i Produktivitetsspranget Industri med støtte fra HF.

 

Tilbudet betinger:

At bedriften må være innstilt på et intensivt 18-måneders program som krever god forankring.

En egeninnsats beregnet til 4000 timer (dette er produktive timer, altså ikke timer i tillegg til ordinær produksjon).

En egenandel på kr. 250 000,-

Ansatte organisert i Fellesforbundet eller Industri Energi.

 

Ønsker din bedrift å delta?

Det vil gjennomføres en kvalifiseringsprosess i dialog med bedriften hvor prosjektledelsen for Produktivitetsspranget kartlegger og klarlegger bedriftens forutsetninger for å delta. Endelig deltakelse godkjennes av Lean Forum Norge.

Ta kontakt med Torstein Tærum for å melde bedriftens interesse: torstein.taerum@norskindustri.no eller mobil: 97187797

 

For mer informasjon se: www.norskindustri.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094